Gunilla Persson
Gunilla Persson avslöjar vad hon fick i present av sin mystiska man... - Foto: Robin Haldert/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Gunilla Persson visar vad hon fick i present från sin mystiska man

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson tycks inte möta julen solokvist. Förutom att ha dottern Erika Persson, mamman Iris Persson och hunden Scooby i sitt liv så verkar det nu finnas ännu en person som sätter guldkant på Gunillas tillvaro.


Gunilla Persson, 63, är den svenska Hollywoodfrun som genom åren har satt en del manshjärtan i brand. Tidigare har Nyheter24 skrivit om Gunillas uppmärksammade kärleksliv. 

Gifte sig för första gången gjorde Gunilla år 1984 – då med Stephen Linville som hon träffat året innan på en teaterskola i Dallas. Gunilla och Stephen skilde sig 1990, och i en intervju med Expressen berättade senare Linville att Gunilla "förstörde sex år av hans liv".

Gunilla har tidigare sammankopplats med miljardären Francis Kellogg, som hon bodde hos i New York under 1980-talet. Enligt Gunilla ville Francis gifta sig med henne, men Gunilla säger att hon nobbade honom.

Gunilla Persson. Bildkälla: Stella Pictures.

Gunilla och prins Albert av Monaco inledde en romans i slutet av hennes äktenskap med Linville. I en intervju med Expressen år 2011 berättade Gunilla mer om romansen med Albert.
 
– Jag var faktiskt mycket förälskad i Albert ett tag. En gång ringde han också hem till Sverige och min mamma svarade och höll på att svimma, sa Gunilla Persson till Expressen då.

När skilsmässan mellan Stephen och Gunilla gått igenom, och hennes romans med Albert hade svalnat så haffade Gunilla en ny man. Från 1990 fram till 1995 var Gunilla tillsammans med hotellentreprenören Patrick Ellis.

Den 18 augusti 2002 föddes Gunillas dotter Erika Persson, och under alla år har Gunilla hållit pappans identitet hemlig. Men en sak är säker – han är riktigt rik, och Erika behöver inte jobba en dag i hela sitt liv.

Gunilla Persson. Bildkälla: Robin Haldert/TT Bild

Gunilla Persson hintar om ny man

På Instagram uppdaterade Gunilla nyligen sina följare om hur hennes mamma Iris Persson, 96, nu mår. Turerna kring Iris hälsa har varit många, och Gunilla kallar nu det hela för en "skräckfilm".

I samma svep så passade Gunilla berätta att hon har en ny man i sitt liv – och han har redan gett henne en väldigt speciell present...

Gunilla Persson. Bildkälla: Stella Pictures.

"Granen, den årliga, höga och majestätiska som jag fått i present av en kavaljer är nu nästan färdigklädd och den blev väl vacker", skrev Gunilla på Instagram.

Följarna hyllade genast Gunillas kavaljers smak.

"Underbar julstämning och vilken vacker gran" och "Den ser väldigt symmetrisk ut, din kavaljer måste ha god estetisk smak" var några reaktioner.

Vem Gunillas nya man är återstår att se!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

Textilmuseet prisat på Elle-galan

Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

1 timme sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.