Bianca Ingrosso stöttar Margaux Dietz efter kritikstormen
Dokumentären "Kan vi förlåta Margaux" på SVT har skapat en het debatt. - Foto: Malin Hoelstad/SvD/TT & Tim Aro/TT

Bianca Ingrosso stöttar Margaux Dietz efter kritikstormen

Dokumentären "Kan vi förlåta Margaux" på SVT har skapat en het debatt. Många kritiserar dokumentären och Margaux Dietzs handling. Andra väljer att stå vid hennes sida i kritikstormen. Nu kommenterar Bianca Ingrosso dokumentären på sin Instagram.


Nyheter24 har tidigare rapporterat om SVT:s dokumentär om Margaux Dietz, 32, som mötts av blandade reaktioner. I SVT:s dokumentär "Kan vi förlåta Margaux?" får vi följa influencern kort efter att hon blev föremål för ett omfattande drev. 

Filmade en blodig man

Det hela började med att Margaux Dietz filmade en blodig man som låg utanför hennes dörr. Klippet blev snabbt viralt och tusentals följare ställde sig frågan: varför filmade hon mannen?

Frågorna blev fler och fler, men svaren uteblev från Margaux Dietz sida. Hon gick ut med en ursäkt på Instagram. Kort efter publicerade hon en serie märkliga bilder på sociala medier som hon senare raderade. 

Sedan blev det knäpptyst. 

Bröt tystnaden efter 50 dagar

Comebacken till offentligheten kom nästan 50 dagar efter att Margaux lagt ut klippet på den blodiga mannen. På Instagram berättade Margaux Dietz om den nya dokumentären.

En som varit kritisk till dokumentären är Amilia Stapelfeldt som skrev så här på sin Instagram:

"Inte ett ord om hennes uppenbara meltdown när hon postade 6 inlägg i rad och sen raderades med något...onyktra budskap. Istället hävdar hon att hon inte hade tillgång till sociala medier eller internet när detta drog igång. Ingen ifrågasätter". 

Bianca Ingrosso om Margaux Dietz

Nu har självaste Bianca Ingrosso svarat på dokumentären, dock med en annan ton än Amilia Stapefeldt.

Det var under fredagen som Bianca Ingrosso la ut en screenshot på dokumentären från SVT:s hemsida, på sin Instagram story. I bilden la hon till tre hjärtan, som kan tolkas som att hon stödjer Margaux Dietz.  

Bianca Ingrosso/Instagram
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!