Så firade våra svenska kändisar jul
Så firade våra svenska kändisar jul - Foto: Stella Pictures

JULSPECIAL! Så firade våra svenska kändisar jul

Julhelgen har nu passerat för i år, och vi närmar oss med stormsteg nyår. Men vi på Nyheter24 är inte riktigt redo att släppa julen och dess firanden än. Därför har vi knåpat ihop en mysig liten återblick med glimtar från våra svenska kändisars julhelg åt er här.


Ja, många var vi som brassade på skinkan, värmde glöggen och slog oss ner framför Kalle Anka i helgen. 

Något som vi även kunde se på sociala medier var vad våra svenska kändisar gjorde. Men inget julfirande är det andra likt, många väljer även att sätta sin egen prägel på denna högtid. 

Vi på Nyheter24 har samlat ihop bilderna och filmerna från kändisarnas julhelg, för att få stanna kvar i den mysiga känslan – bara lite till! 

Pernilla Wahlgren firade jul (och födelsedag!) med sina barn

Pernilla Wahlgren firade i dubbel bemärkelse. För det är ju faktiskt så att Pernilla fyller år på självaste julafton. Så det var inte bara julafton som firades i den lyxiga villan ute på Lidingö, utan även Pernillas 55-årsdag! 

Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren hade alla samlats för att fira sin mamma (och julafton!). Pernillas kärlek Christian Bauer var givetvis med också. Av vad vi kan se på sociala medier så blev hon riktigt bortskämd med – vilket vi unnar henne alla dagar i veckan. 

Efter en riktig pangfrulle rullade sedan även släkten in och tillsammans firade de en härlig jul. 

Grattis i efterskott Pernilla, säger vi på Nyheter24!

Systrarna Widell/Schulman firade jul på "öjn"

Entreprenörerna och systrarna Amanda Schulman och Hanna Widell firade en stillsam och mysig jul i sina drömmiga boenden på Gotland. 

Jesper Parneviks iskalla dopp i tomteutstyrsel 

Jesper Parnevik uppmärksammade högtiden på Instagram med skönsång och ett riktigt burrigt dopp i det blå. Brrr, bra jobbat Jesper! 

Maja Nilsson Lindelöf visar upp sin jul i polaroidbilder 

Maja Nilsson Lindelöf med familj firade jul i deras hem, i Manchester. Något hon visar upp genom att posta några polaroidbilder från firandet – och det ser riktigt mysigt ut. 

Steffo Törnquist och Matilda Boza firade jul i rutan

Steffo Törnquist och Matilda Boza firade jul tillsammans med Nyhetsmorgon-tittarna. Vad de gjorde sen vet vi inte – men vi hoppas programledarna hade varsin mysig julafton! 

Camilla Läckberg hade en lugn jul

Författaren Camilla Läckberg hade en lugn jul tillsammans med nära och kära. "Både barn och vuxna var mycket nöjda med sina klappar. Alldeles för mkt mat och godis blev det, precis som det bör", skriver hon bland annat om sin jul på Instagram. 

Bingo Rimers och Katrin Zytomierskas julfirande på prästgården i Revsund 

Fotografen Bingo Rimér och hans poddkollega tillika ex, Katrin Zytomierska, firade som den moderna familj de är, jul tillsammans. Med barn, fler ex och övrig släkt. 

Katrin har i efterhand uttalat sig om att det har varit den bästa julen i hennes liv. "Jag har haft mitt livs bästa julafton. Aldrig i mitt liv har jag känt sån ro i min kropp.", skriver hon bland annat på Instagram. 

Bingo verkar ha haft en precis lika avslappnad julafton – han somnade nämligen mitt under firandet. Något familjen snabbt var framme och fotade. Men, är det bara vi som tycker det faktiskt ser rätt skönt ut? 


Klara "Tanbyklara" Elvgrens uppmaning under jul: "Glöm inte"

Klara Elvgren och hennes kärlek Jhon Arboleda, som vi precis nyligen fick ett ansikte på, la ut denna härliga bild tillsammans med en uppmaning om att julen är en högtid till för barnen. 

Efter comebacken – Margaux Dietz firade med sin morfar i Haag

Den 23 december släppte SVT Edit dokumentären "Kan vi förlåta Margaux?", reaktionerna på den var många och starka. Något du kan läsa mer om här. I och med dokumentären tillkännagav även Margaux Dietz hennes återkomst på sociala medier. 

I ett inlägg berättar Margaux om hennes jul, som hon firade tillsammans med sin morfar i Haag, Nederländerna. 

Charlotte Perrelli firade jul i backen

Charlotte Perrellis och Anders Jensens julhälsning kom från backen i Åre. 

Markoolio hoppar kylan - hälsningen från andra sidan jorden

Markoolio med familj befinner sig i Thailand och glassar runt. Vi fick även en julhälsning från de varmare breddgraderna – och visst blir man lite avis? 

Jenny och Niklas Strömstedts officiella julaftonsbild 

Mitt i julstressen lyckades paret Strömstedt få till en julaftonsbild. Paret syns posera leende på bilden, och om vi får gissa hann även Jenny få till riktigt smarriga grönkålssnurror. 

Jul
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

3 timmar sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

3 timmar sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...