Bianca Ingrosso och Lovisa Worge
Bianca Ingrosso och Lovisa Worge är bästa vänner och har även smyckesmärket Ani ihop. Men när Bianca ställde till med en stor fest var inte Lovisa på plats. - Foto: Tim Aro/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Därför gick inte Lovisa Worge på Bianca Ingrossos fest

Bianca Ingrosso ställde till med vad som förmodligen var århundradets fest i influencersvängen. Men varken Lovisa Worge, Alice Stenlöf eller Melina Criborn var på plats.


På nyårsafton bjöd Bianca Ingrosso, 28, in till en storslagen fest i sin enorma våning på Östermalm. Biancas sekelskifteslägenhet utgörs av 300 kvadratmeter, och en omfattande renovering väntar. 

Men innan dess var det alltså dags för vad som kanske blev århundradets influencerfest.

Bianca, som fyller år den 30 december, slog ihop både nyårsfirande och sin födelsedagsfest. På plats fanns bland andra Zara Larsson, Sanna och John Guidetti och skådespelerskan Hedda Stiernstedt. 

Den sistnämnde sprang nyligen på Bianca under en festkväll på Spy Bar, och hur (naket) det slutade kan du läsa om här.

"Jag har inga ord för att beskriva hur kul jag hade", skrev Bianca på Instagram och visade bilder från festen där hon bland annat poserade framför en Champagne-fontän.  

Mer om den exklusiva gästlistan till Biancas fest kan du läsa här.

Bästa vännerna Melina Criborn, Alice Stenlöf och Lovisa Worge saknades på festen

En som inte var på Biancas fest var ingen mindre än Biancas bästa vän Melina Criborn. I sin podd "Inga beige morsor" berättade Melina om anledningen till att hon valde att inte gå på Biancas fest – det kan du läsa mer om här.

Melina Criborn var inte på Biancas fest. Bildkälla: Stella Pictures.

Inte heller Biancas nära vän Alice Stenlöf var på plats, något som har en helt naturlig förklaring då hon är i New York.

Alice Stenlöf var inte heller på plats. Bildkälla: Stella Pictures.

Men Melina var inte den enda av Biancas nära vänner som inte kom på den storslagna festen. Även Lovisa Worge, 25, lös med sin frånvaro.

Skvallerkontot exonphbarb fick in en fråga om varför Lovisa inte har lagt upp något om Bianca. Även i Lovisas kommentarsfält har det nu trillat in frågor om varför Lovisa inte grattade Bianca. 

Då har en annan följare gått in och kommenterat något ganska självklart – att ett Instagraminlägg inte är bevis på vänskap.

Därför gick inte Lovisa Worge på Bianca Ingrossos fest

Så, varför var då inte Lovisa Worge på Biancas fest?

Jo, hon befinner sig nämligen i Paris med sin norske pojkvän Gullek Nilsen. På Instagram har Lovisa de senaste dagarna delat med sig av bilder från parets dagar i romantikens huvudstad – det är både shopping på Prada, glittrande Eiffeltorn och pussar på agendan för Lovisa i Paris.

"Du e ikonisk" och "Blir kär av er" har Bianca kommenterat på Lovisas bilder. 

Trots att Lovisa inte har gillat eller svarat på någon av Biancas kommentarer så verkar det inte vara något bråk mellan bästisarna. Lovisa skickade nämligen hjärtögon-emojis i kommentarsfältet på Biancas senaste inlägg.

Så var den saken utredd!


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!