Lovisa Worge och Bianca Ingrosso
Lovisa Worge och Bianca Ingrosso - Foto: Instagram/lovisaworge, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Lovisa Worges ord till Bianca Ingrosso – efter pikarna

När Bianca Ingrosso ställde till med en storslagen födelsedagsfest så var varken Melina Criborn, Alice Stenlöf och Alice Stenlöf på plats. Lovisa skrev inte ens ut ett grattis – något som en del följare snabbt reagerade på.


Den 30 december fyllde Bianca Ingrosso 28 år. Hon firade med en storslagen och påkostad fest i sin nya exklusiva våning på Östermalm i Stockholm. 

På gästlistan fanns fotbollsspelare och världsstjärnor, och det sparades inte på något. Mer om hur gästlistan såg ut på Biancas födelsedagsfest kan du läsa om här.

Men ett par välbekanta ansikten var inte på plats på Biancas födelsedagsfest. Bästa vännen Melina Criborn hade andra planer.

– Jag flyr ju då... Bianca ska ju ha världens fest på nyår. Då menar jag världens fest!, berättade Melina i sin podd "Inga beige morsor".

En annan person som lös med sin frånvaro var Alice Stenlöf, som var i New York under Biancas fest. 

Inte heller Biancas bästa vän Lovisa Worge var på den storslagna festen. Hon var istället i Paris med sin pojkvän Gullek Nilsen. På sociala medier var det en del nyfikna följare som hade lagt märke till att Lovisa inte hade gratulerat Bianca offentligt.

Andra följare ryckte då in till Lovisas försvar och skrev att ett grattis på sociala medier inte är ett mått på äkta vänskap.

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Lovisa Worge skriver fin hälsning till Bianca Ingrosso

Efter pikarna till Lovisa Worge så valde hon i helgen att skriva en gratulation till Bianca – mer än en vecka efter att Bianca fyllt år, något som kontot exonphbarb uppmärksammade på sin story.

"Grattis på födelsedagen min älskade syster. Jag är så lycklig över att ha dig i mitt liv. Du är onekligen en av de viktigaste människorna jag någonsin haft i mitt liv, och jag är så tacksam för det. Du är den smartaste och mest genuina människa som jag någonsin träffat. Älskar dig mer än något. Tack dig för dig", skrev hon till en bild på Bianca.

"Där kom det 10 dagar senare", skrev exonphbarb till bilden.

Bättre sent än aldrig...Slutligen skrev Lovisa grattis till Bianca. Bildkälla: Instagram/lovisaworge, Instagram/exonphbarb


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!