Stockholm

Måns Möller kommenterar Paulina Danielssons underliv: "Gammal..."

Måns Möller reagerar på Paulina Danielssons skönhetsingrepp
Måns Möller reagerar på Paulina Danielssons skönhetsingrepp. Foto: Jessica Gow/TT och kattpaow/Instagram

Paulina "Paow" Danielsson delade med sig om att hon har opererat underlivet vilket har fått folk att reagera. Nu har även Måns Möller reagerat på ingreppet.


Läs mer

Dokusåpaprofilen Paulina “Paow” Danielsson, 29, har sedan flera år tillbaka bjudit det svenska folket på underhållning i olika forum. Hon har varit med i flera program som Paradise Hotel, Lyxfällan, Ex on the Beach och Hemlig Beundrare.

De senaste åren har hon dock bjudit på sig själv på sociala medier, i stället för av TV-formatet. I dagsläget får vi ta del av Paulinas kärleksliv, utlandsresor och skönhetsoperationer på Instagram.  

Paulina Danielssons intervju om intima skönhetsingreppet

I en intervju med norska Youtubekanalen "Kontoret" så presenterades Paulina som norska realityprofilen Cristian Brennhovd, 23, nya flört. I intervjun så delar Paulina med sig om fler detaljer om hennes utseende. Bland annat att hon har opererat sitt underliv. 

– Jag har ju opererat min fiffi. Så jag har en barbiefitta. Därför hade jag inte legat på flera månader då man inte får. Så när jag låg med Christian kan man verkligen säga att.... det var bra haha, säger hon i intervjun.

Måns Möller reagerar på Paulinas operation

Under söndagen publicerade däremot en av våra främsta komiker i Sverige en Instagramstory om Paulinas ingrepp, nämligen Måns Möller, 48. I storyn frågar han sina följare om vad Paulinas ingrepp innebär.

Måns reagerar på Paulinas ingrepp och ber sina följare att förklara. Bildkälla: mansmoller/Instagram

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.