Carolina Gynning
Carolina Gynning chockade Pernilla Wahlgren med sitt avslöjande. - Foto: Stella Pictures, Henrik Montgomery/TT Bild. Bilden är ett montage.

Carolina Gynnings avslöjande om svenska kändismannens snopp: "Den är..."

Carolina Gynning säger gärna vad hon tycker och tänker – men ibland råkar hon kanske spilla lite för mycket "tea"...


Sedan Carolina Gynning, 44, kammade hem vinsten i "Big Brother" år 2004 så har en del hunnit hända i den blonda skåningens liv. Idag driver hon podden "Gynning & Berg – hittar sig själva" med bästa vännen Carina Berg

Hon är även en oerhört framgångsrik konstnär, som den senaste tiden har slagit in på en ny konstnärlig riktning med mer erotiska motivnågot som inte faller alla i smaken...

Gynning har även skrivit flera böcker, och även skådespelat en del, nu senast i Ruben Östlunds Oscarsnominerade "Triangle of sadness".

När det kommer till privatlivet så har Carolina idag tre döttrar – Alicia och Adele med ex-pojkvännen Alexander Lydecker, och det senaste tillskottet Vilda som Gynning har tillsammans med sin nuvarande pojkvän Viktor Philipson.

Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures.

Gynnings känga till Zlatan: "Där föll han i mina ögon"

Genom åren har det stått klart och tydligt att Carolina Gynning gärna säger precis vad hon tycker om saker och ting. Carolina Gynning har länge haft ett infekterat vinbråk med kriminologen Leif GW Persson – det kan du läsa mer om här.

En annan kändis som nyligen fick sig en släng av Gynnings slev är fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimović. I sin podd berättade Gynning att hon tidigare "varit kär" i Zlatan, men efter att hon sett nya bilder på Milan-anfallaren så svalnade hennes känslor.

– Zlatan har ju tatuerat sina rövskinkor nu. Det tycker inte jag om. Det tycker jag är så synd. Där föll han mycket i mina ögon, berättade Carolina i podden.

Zlatan och Helena Seger till havs. Här skymtar en del av Zlatans rumptatuering. Bildkälla: Stella Pictures.

– Skinkorna dom har han tatuerat stora mönster på. Ska man hålla på dom i en sex act?, Jag vill inte hålla på dom. Vem ska liksom hålla i dom? frågade sig Gynning och fortsatte senare i podden:

– Jag tycker det var synd, för jag var kär i Zlatan fram tills att den här tatueringen infann sig. Tyvärr, avslutade Gynning.

Carolina Gynnings ord om kända mannens snopp: "Den är så himla..."

Så vid det här laget vet nog de flesta att Carolina Gynning inte är rädd för att slänga ur sig både det ena och det andra om våra svenska kändisar. Och i ett kommande avsnitt av Wahlgrens värld så gör Gynning just det...

Det senaste avsnittet av Wahlgrens värld rundas av med en trailer där vi får se vad nästa avsnitt kommer att bjuda på. I det korta klippet ser vi hur Pernilla Wahlgren och Carolina Gynning tar ett dopp och ett glas bubbel i en utomhuspool på ett tak i Stockholm.

Carolina Gynning och Pernilla Wahlgren tar ett dopp i ett kommande avsnitt av Wahlgrens värld. Bildkälla: Wahlgrens värld/discovery+

Ett namn som Pernilla nämner under badet är Christer Lindarw, och Pernilla hinner inte avsluta sin mening innan Carolina Gynning avbryter henne och levererar ett avslöjande...

Carolina Gynning. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

– Christer har så himla stor snopp, säger Gynning då samtidigt som Pernilla stirrar chockat på henne.

Pernilla Wahlgren ser chockad ut av Carolina Gynnings avslöjande om Christer Lindarw. Bildkälla: Wahlgrens värld/+discovery

Det här med Christer Lindarws nedre regioner är något som varit på tapeten tidigare. Hösten 2021 la Christer Lindarw ut en bild från sin terassrenovering på Instagram  – men hans följare märkte snabbt en detalj i bilden.

Christer Lindarw. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

Christer Lindarw hade nämligen helt missat att hans helnakna kropp – och snopp – speglade sig i glasrutan. Bilden låg uppe i flera timmar innan den rök.

Christer Lindarw. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

"Haha, jag trodde inte den suddiga spegelbilden syntes bakom text och emojis. Jag tog lite bilder på terrassen från olika vinklar inför renoveringen. Men den vinkeln var ju inte riktigt meningen, haha. Jag tog bort bilden nu. Man vill ju inte bli blockad av Insta", skrev Lindarw i ett sms till Aftonbladet då.

Här kan du läsa mer om Carolina Gynning – om hennes kärleksliv, pengarna, karriären och skönhetsoperationerna.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!