Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tjejer vårbantar med anabola

Nöje | 18/05/2009 08:26

"Kommer att få grövre röst, skäggväxt och förstorad klitoris."

Atkins, GI eller stenålderskost. Nej, dagens unga tjejer tar till grövre metoder. Vårens nya bantningsknep är anabola steroider.

För att bli sommarsnygga till strandsäsongen har allt fler tjejer börjat köra kurer med anabola steroider som de köper på svenska internetsajter, vissa av dem till och med riktade till unga tjejer.

Superklitoris

–Tjejerna använder sig av olika läkemedel för att musklerna ska synas mer. Genom olika preparat vill de få ut vätska i kroppen för att få mer hårdhet, säger Cecilia Fant som under många år jobbat på rikskriminalens underrättelsesektion, till Metro.

Under våren ökar normalt efterfrågan på bantningspiller. De som hoppat på den här flugan kan räkna med bieffekter som grövre röst, kraftig skäggväxt och jätteklitoris.

– Det går inte tillbaka utan de får leva med biverkningarna i resten av sina liv, säger socionomen Tommy Moberg, som forskat på anabola steroider och narkotika, till Metro.

Skrivet av: