Hanna Friberg och Tully
Hanna Friberg och Tully hängde konstant. Men nu syns de inte längre tillsammans. - Foto: Stella Pictures, Instagram/tullyayik

Vad har egentligen hänt mellan Hanna Friberg och Tully?: "Juicy..."

På ytan tycktes Hanna Friberg och Tully Levy Yayik vara de bästa vänner. Men nu var det flera månader sedan som de syntes tillsammans. Vad är det egentligen som har hänt?


Vad hände mellan Sanna Guidetti och Maja Nilsson Lindelöf?

Influencerprofilernas vänskaper kan ibland nästan väcka mer nyfikenhet hos följarna än deras kärleksliv. Vad som egentligen hände mellan Sanna Guidetti och Maja Nilsson Lindelöf är något som följarna än idag undrar om.

När Kenza och Klara Elvgren hade en fnurra på tråden i sin vänskap var även det något som engagerade. Och för inte länge sedan så valde både Lina Björling och Jasmine "Jasse" Gustafsson att avfölja sin tidigare bästa vän Diana Baban. Jasse tog även bort alla bilder på Diana, något du kan läsa mer om här.

Jasse och Diana Baban var bästa vänner i flera år. Bildkälla: Stella Pictures.

Hanna Friberg och Tully Levy Yayik – vad har hänt?

Men nu har en annan vänskap mellan två influencerprofiler blivit en het potatis. Det handlar nämligen om Hanna Friberg och Tully Levy Yayik

På Instagram syntes både Hanna och Tully tillsammans ofta – men mot sena hösten 2022 så tog det stopp. Sista bilden Tully la ut på Hanna är från den 17 oktober 2022. Sedan dess har inte en enda bild publicerats på någon av dom på deras respektive Instagram.

Camilla "Bloggbevakning" Gervides teori – handlar om Filippa Toremo

Vad som kan ha hänt mellan tjejerna är ett av ämnena i Nyheter24:s podd Sanning & Konsekvens.

I podden hörs Nyheter24:s Gabriella Bark och Quetzala Mikko Blanco tillsammans med Camilla Gervide bakom Bloggbevakning. I det senaste avsnittet så berättar Nyheter24:s nöjeschef Gabriella Bark att Hanna och Tully gjorde semmeltest och "hoppade runt på Instagram Story".

–  Jag undrade alltid vad de skulle göra idag. Tully är en väldigt nära vän till Hanna och hänger med andra influencers, säger Gabriella Bark i podden.

– Och hon poddar med Nicole Falciani, säger Camilla Gervide.

– Från ingenstans så syns hon inte längre på Hanna Fribergs Instagram längre. Det är jättemånga som undrar i kommentarsfälten och under hennes frågestunder också så har det dykt upp, säger Gabriella Bark.

Hanna Friberg. Bildkälla: Stella Pictures.

Camilla Gervide, som driver Bloggbevakning, lanserar sin teori kring varför Hanna Friberg och Tully inte längre syns tillsammans.

– Jag undrar om det inte är för sättet som Tully pratade om Filippa Toremos graviditet i sin podd. Jag vet inte om Hanna och Filippa är så nära vänner men jag tror att hon reagerade på sättet de pratade om det, säger Camilla.

Det omdiskuterade poddavsnittet av Nicole och Tullys podd "Nej men ärligt" släpptes i november 2022. I avsnittet diskuterades Filippa Toremos graviditet, och sättet podd-duon pratade om det hela väckte starka reaktioner, något som Bloggbevakning då skrev om.

– Men kan det bryta en vänskap?, frågar sig Gabriella Bark.

– I den här världen, definitivt, svarar Camilla Gervide.

– Det blir ju så tydligt. Det kan ju vara att livet bara fört oss på olika vägar, och det behöver inte betyda någonting. Men en person som synts ofta och sen helt plötsligt inte syns alls, vill man ju gärna få till något juicy, säger Camilla vidare.

– När det går från "frugan" och "min bättre hälft" till att bara POFF. Det blir weird. Nåt måste ju uppenbarligen ha hänt, antingen att ni börjat störa er på varandra eller att det är något som hänt bara, säger Gabriella Bark.

Hela avsnittet av Nyheter24:s podd Sanning & Konsekvens kan du höra här.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!