Fotbollsstjärnan John Guidetti festade till det igen trots tidigare skador som hindrar honom från att spela i nuläget.
Fotbollsstjärnan John Guidetti festade till det igen trots tidigare skador som hindrar honom från att spela i nuläget. - Foto: Instagram

Här festar influencergänget vidare hos Guidettis efter helgen i Båstad

Det var på måndagen som Rosanna Charles publicerade videor och bilder på sin Instagram där hon syntes tillsammans med samma gäng som festade till det i Båstad för en vecka sedan. Bland annat var vännerna Bianca Ingrosso och John Guidetti på plats.


I Rosanna Charles senaste Instagramstory har flera bekanta ansikten synts till fira midsommar ihop - nämligen samma influencergäng som skapade rubriker med sitt festande under tidigare helg i Båstad.

Men väl hemma i Stockholm var det dags för lite poofest/myshäng tillsammans igen. Bad, chark, rödvin och grillat kött stod på agendan för gänget som befann sig hemma på paret Guidettis lyxiga terass. 


På plats för poolhänget var bland annat Saga Frisk Sundberg, 19 - ägare av varumärket "Wordless" och content creator på Bianca Ingrossos sminkimperium CAIA. På bilden ses hon slappa på en solstol under kvällssolen.

Saga var på plats. Bildkälla: rosannacharles/Instagram

Glatt plaskandes i en pool skymtades även Ludvig Tungården, 23, lillebror till influencern och entrepenören Petra Tungården. Ludvig har framförallt fått uppmärksamhet för en tidigare vloggvideo av Bianca Ingrosso där han sågs kyssa den 28-årige influencern. 

Ludvig Tungården hatar inte en bra poolkväll. Bildkälla: rosannacharles/Instagram

Ett till bekant ansikte som dök upp i Rosannas Instagramstory var fotbollsstjärnan John Guidetti. Spelaren har tidigare kritiserats av AIK-supportrar på Twitter för att ha festat under tiden han återhämtat sig från sportskador. Mer om ilskan från Guidettis följare kan du läsa här.

John Guidetti stod för kvällens grillning. Bildkälla: rosannacharles/Instagram

Men i Instagramvideon sågs anfallsspelaren nöjd ut i rollen som grillmästare. Och att han synts till i flera sammanhang med influencers på sistone är inte heller helt oväntat, då hans maka Sanna Guidetti jobbar tätt med bästa vännen Rosanna Charles.

Under den senaste veckan valde han att gå ut med ett svar till Expressen kring de omdiskuterade bilderna från Båstad. Mer om det kan du läsa här.

Vi hoppas att gänget hade en trevlig kväll i solen på den lyxiga terassen i Nacka. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!