Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso. - Foto: Stella Picutres. Bilden är ett montage.

Skönhetskliniken svarar på nya ryktet om Bianca Ingrosso: "Inte opererat bort revben"

Ett nytt rykte har tagit fart – Bianca Ingrosso anklagas för att ha genomgått en extremt kontroversiell skönhetsoperation som innebär att revben opereras bort. Nu kommentarer skönhetskliniken ryktet.


Entreprenören, programledaren och CAIA-grundaren Bianca Ingrosso, 28, är öppen med sina skönhetsingrepp. Genom åren har hon berättat att hon gör fillers i läpparna och under ögonen. Hon använder även Botox.

Bianca Ingrosso före och efter sina skönhetsingrepp. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso har även gjort en bröstförstoring, och i en vlogg på Youtube så berättade Bianca varför hon velat hålla bröstoperationen hemlig under en så lång tid. Det kan du läsa mer om här.

Bianca gjorde sin bröstoperation på Victoriakliniken i Saltsjöbaden hos Doktor Charles Randquist. Det är även han som gör fillers i Biancas läppar och Botox i hennes panna en gång per år, något Bianca berättat om i vloggen.

Bianca Ingrosso före och efter sin bröstförstoring. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrossos följare trodde att hon har gjort en BBL 

I mars tidigare i år la Bianca ut en bild som fick hennes följare att tro att hon gjort en rumpförstoring, eller en så kallad BBL (Brazilian butt lift). Några reaktioner då löd:

"Vad har du gjort med din rumpa och dina ben???"

"Förstorat röven eller photoshop."  

"BBL eller fillers i röven 100% ... hon kommer väl erkänna det längre fram.. precis som hon förneka bröst op och sen berätta sanningen tillslut... "

Det här är BBL – brazilian butt lift

Det avancerade ingreppet BBL går ut på att injicera kroppseget fett i rumpan, och i Hollywood har stjärnor som Kylie Jenner och Kim Kardashian gjort operationen.

Kim Kardashian, Kylie Jenner och Khloe Kardashian har alla gjort BBL. Bildkälla: Charles Sykes/Invision/AP/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Ingreppet utförs under narkos, och kallas för "världens dödligaste skönhetsoperation", detta då 1 av 3 000 som gör operationen dör, något som The Guardian har rapporterat om.

Även i Sverige har flera influencers gått ut med att de har gjort en rumpförstoring – vilka som har gjort det kan du läsa mer om här.

Bianca Ingrossos svar om sin rumpa: "Jag har inte gjort min röv"

Kort efter följarnas kommentarer så gick Bianca ut och dementerade ryktena om en BBL, och berättade att det var träning som låg bakom hennes bakdel.

– Jag ska säga er. Att jag bygger muskler som en galning, främst armar, framsida lår och rumpan. Så nej jag har inte gjort min röv, jag har bara tränat, sa Bianca i en vlogg då.

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures

Nya ryktet om Bianca Ingrosso: "Tagit bort revben"

Nu har ett nytt rykte tagit fart – och det handlar om att både Bianca och hennes vän Alice Stenlöf skulle ha genomgått brazilian butt lifts genom att fettsuga sina magar och sedan flytta fettet till rumpan. 

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Ryktet gör även gällande att Bianca skulle ha opererat bort revben för att få smalare midja.

Att operera bort revben är enligt plasikkirurgiportalen Realself en oerhört kontroversiell och farlig skönhetsoperation. I flera år har det ryktats att kändisar som Kim Kardashian, Cher och Madonna skulle ha genomfört ingreppet. Operationen innebär flera stora risker, bland annat kan inre organ punkteras.

Att ens hitta en kirurg som är villig att genomföra den farliga operationen är inte heller lätt. Utöver det så är konvalescensperioden lång och oerhört smärtsam.

I Biancas kommentarsfältet har nu en person skrivit: "Min kusin jobbar på nordiska kliniken och berättade om din och Alice fettsugning från magen till rumpan. Samt om revbenen".

Bianca Ingrosso har berättat att hon opererat brösten och att hon gör fillers och Botox. Bildkälla: Stella Pictures.

Nordiska kliniken: "Anklagelserna är felaktiga"

Nu har Nordiska kliniken gått in och besvarat anklagelserna i Biancas kommentarsfält, något som Bloggbevakning var först med att uppmärksamma.

"Vi besvarar detta eftersom att vi blev taggade i kommentarsfältet. Vi vill betona att anklagelserna du framfört är felaktiga. Vi och våra anställda tar tystnadsplikten mycket seriöst och följer strikt alla tillämpliga lagar och regler. Om du har specifika bekymmer, vänligen kontakta oss direkt så vi kan undersöka dem".

Alice Stenlöf om sin bröstoperation

Precis som Bianca så har Alice Stenlöf gjort en bröstförstoring. Under en frågestund i september 2021 fick Alice frågan om hon opererat brösten.

"Ja det har jag!", svarade då Alice.

Alice Stenlöf berättade att hon gjort en bröstförstoring. Bildkälla: Instagram/alicestenlof

Se bilderna: Alice Stenlöf före och efter sina skönhetsingrepp

Även Biancas nära vän Lovisa Worge har berättat om sina skönhetsingrepp.

– Jag har gjort mina läppar och min näsa. Min näsa var verkligen ett komplex. Jag har ju fått höra det när jag växte upp av någon gammal pojkvän. Så det satte sig ju, och ältades liksom, berättade Lovisa i dokumentären Imperiet Bianca.

Lovisa Worge före och efter sina skönhetsingrepp. Bildkälla: Discovery+
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!