Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgrens julbord väckte en känslostorm på Instagram. - Foto: Stella Pictures, Instagram/pernillawahlgren. Bilden är ett montage.

Ramaskri efter bilden på Pernilla Wahlgrens julbord

Pernilla Wahlgrens bilder från julbordet har väckt väldigt starka reaktioner – nu väljer hon att svara på en del av kritiken. Läs mer och se bilden här.


Pernilla Wahlgren, 55, är en av Sveriges mest påpassade kändisar. I flera år har hon gjort succé med sin show "Pernilla Wahlgren har Hybris", och tillsammans med vännen Sofia Wistam gör hon podden "Wahlgren & Wistam" som är en av landets största. I podden avslöjar duon ofta smaskiga hemligheter, och det var där som Sofia råkade avslöja Benjamin Ingrossos ligg – som var en äldre kvinna..

Som om inte det vore nog med järn i elden för Pernilla så syns hon regelbundet i långköraren "Wahlgrens värld". Under sommaren gjorde Pernilla debut som programledare för "Allsång på Skansen", ett uppdrag hon tagit sig an även nästa år.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig i Lidingö kyrka. Bildkälla: Stella Pictures.

På det privata planet så rullar det också på för "Picadilly Cirkus"-drottningen. Nyligen gifte sig Pernilla med sin Christian Bauer – allt om det intima och exklusiva bröllopet som ägde rum på Lidingö och den vackra bröllopsklänningen kan du läsa om här.

Så mycket tjänar Christian Bauer varje månad – feta lönen avslöjad

En annan underbar sak som hände Pernilla i år var dessutom att hon fick sitt första barnbarn när Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown blev föräldrar till lilla Kalí.

Utöver den blomstrande karriären och det härliga familjelivet så har Pernilla även flyttat in i sitt jättehus på Lidingö. Där är det ofta spring från alla Pernillas syskon, barn och även föräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgren som då och då tittar förbi.

Därför träffar inte Pernilla Wahlgren sin ena bror: "Det är..."

Pernilla Wahlgrens julbord väckte starka känslor

Och det var just i sitt vackra hus på Lidingö som Pernilla nyligen styrde upp ett riktigt dignande julbord...

"Huset är städat, bordet är dukat med Julporslinet jag köpte för 35 år sedan, och julmaten är framdukad. Nu kan gästerna komma! Årets första Julbord hemma hos mig is coming up…!", skrev Pernilla och bjöd på en serie bilder från det vackra julbordet och pyntade julgranen.

Med över 800 000 följare på Instagram är det inte konstigt att Pernilla ofta väcker reaktioner, men frågan är om inte den här bildserien ändå tog priset i märkliga kommentarer. 

För i kommentarsfältet var det genast följare som menade att Pernilla hade mat i överflöd medan andra inte har råd att köpa mat alls.

"Hej Pernilla! Pengar i överflöd. Tänk på familjer som inte har det sluta visa ditt pengaflöde. Många följer dig och har inte ens mat för dagen", skrev en följare. Något som snabbt resulterade i en hetsig diskussion mellan följarna som tog Pernilla i försvar.

En annan följare skrev hånfullt "Oj så mycket god mat du lagat själv", på vilket Pernilla valde att svara.

"Verkligen inte. Har inte tid att laga egen julmat eller baka, när jag jobbar hela dagarna. Då beställer/ köper jag hellre än att slå knut på mig själv för att vara "duktig flicka", skrev Pernilla som svar då.

Pernilla Wahlgrens svar har fått över 2000 likes. Bildkälla: Instagram

En tredje valde att kalla familjen Wahlgren-Ingrosso för "iskall" och julbordet för "vidrigt" eftersom det serverades kött på julbordet.

Ja, tänka sig att ett julbord kan väcka så mycket känslor!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!