Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pixies jätteklackar och kluckar

Nöje | 04/06/2009 17:44

Odågan Geldof är i farten igen. Festklädd och med en frän frisyr.

Filantropen Bob Geldofs döttrar ligger högt på fashionstegen. De skriver om mode i magasin och har gästlista på alla visningar. Och så gör de lite underklädesmodell jobb emellanåt.

De 18-åriga Pixie erbjöds en anselig mängd modellkontrakt så fort hon blev myndig och börjar komma ikapp sin syster Peaches som är känd för sina pannband.

Pixie har byggt en stor del av sin hype på att klä sig sleazy. Med sitt skrikblekta hår och cyberpunk-kläder påminner honom något britterna inte sett sedan Judge Dread-storhetsdagar.

Nu verkar det ha gått för långt för de engelska finsmakarna. På Glamours gala i London kom Pixe tillsammans med Henry Holland. Pixie såg ut som en fågelskrämma. Hållningen har hon naturligt, men de trasiga trasorna ihop med ett par pumps högre än bröderna Gallagher blev för mycket för brittiska pressen.

Osyou.com beskrev Pixie som en yngre Courtney Love. "man är bara arton en gång" löd den kommentaren.

Splendcity skriver att de inte vet om de är imponerade av skorna eller av idioten över att behöva bli buren av två vänner.

This is London gav en torr kommentar med dubbeltydlig ton och kallade skorna för "killer heels".

Daily Mail höll ett uppslag åt Pixie och gottade sig hur hon efterfestat på Bungalow 8 och suttit i klubbens Dark Room i källaren.

Skrivet av: