Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Peaches tatuerade rosor och rosa trosor

Det är mycket rosa och desto mer hud i Peaches underklädeskampanj.

Den gamla It-girlen , Peaches Geldof är DJ, skribent och filantrop. Emellanåt har hon även verkat som modell i några år. När Peaches tatuerade in rosor likt en klätterväxt över kroppen trodde vissa att karriären var över.

Nu slår hon alla med häpnad i Ultimos nya sexiga underklädeskampanj. Det är riktiga sötsaker hon bjuder där bilderna utspelar sig på ett 50-tals café full med donuts. Även underkläderna är i retrostil med en genomgående touch av rosafärgade hjärtan, skriver Myfashionlife. Hennes frisyr är dock den gamla vanliga.

Att Peaches, sin far till trots, ser bra ut har inte undgått någon, men aldrig har hon haft en sådan toppenkropp.

Fast hon har inte bantat - dieter är inget för Peaches. Hon är en sån som kan äta lite vad som helst och ändå inte gå upp i vikt. Vissa dagar kanske hon hoppar frukost och lunch och andra blir det både brunch och biskvier precis som bilderna visar. Men det gör inget, än så länge.

– Om jag skulle gå upp i vikt kring magen, vilket vore jobbigt, kommer jag bara äta mer frukt och mindre chips som jag gillar. Jag tränar aldrig. Jag är fortfarande ung. Jag fyllde nyss 20. Jag är säker att när jag når 25 eller nåt kommer jag behöva träna mer, säger Peaches Geldof till New! Magazine.

Pinuppan Peaches gjorde ingen besviken när hon 19 år gammal var häxklädd ihop med Daisy Lowe i Agent Provocateurs kampanj. Man får hoppas att Peaches profetia om sin vikt står sig.

Men annars finns det god återväxt i familjen Geldof. Även systern Pixie Geldof, 18, som är minst sagt smal, försörjer sig också som modell och har kontrakt med Agent Provocateur.

– Jag var fostrad att uppskatta min kropp och vara glad för det jag har. Det har aldrig varit några krav i min familj kring det som är positivt. Och jag har alltid haft samma vikt, berättar Peaches för New! Magazine.

Skrivet av:

Mer:

Rihanna shoppar sexiga underkläder