Beach 2009: Anine Bing

Bloggerskan och modellen Anine Bing är näst på tur i beach 2009.


Först ut med kost- och träningstips var Katrin Zytomierska. Nu är det dags för den andra bloggaren i Nyheter24:s succéserie Beach 2009. Modellen och sångerskan Anine Bing ska nu i en vecka guida er läsare med sina bästa tips på hur man ska äta och träna för att bli fit för sommarstranden.

Vi drar självklart igång en ny tävling också. Svara bara på denna enkla fråga: Vilken känd skådespelare/komiker har Anine Bing dejtat? Skicka in ditt svar och en motivering till varför just du ska vinna här. I potten finns ett presentkort 1000 kronor hos Newport och Seglarshoppen.se samt ett på 300 kronorTwilfit. Tävla gör du HÄR!

Är du en sådan som tränar hårt inför strandsäsongen?

– Ska jag vara helt ärlig, NEJ.. haha.. jag borde. Men tränar lite lagom året om varesig det är sommar eller vinter, säger Anine Bing till Nyheter24.

Med tanke på att du bor i Kalifornien, är det badsäsong året runt?

– Inte riktigt, det är rätt så kallt på vintern här, men många surfar året om.

Så hur många gånger har du tagit ett dopp i år?

– Noll faktiskt.

Som modell, är det extra viktigt att hålla kroppen i trim?

– Ja, det borde det vara, men jag är en av dem som aldrig riktigt brytt mig så mycket. Självklart kan jag önska ibland att jag var i bättre form och så vidare men jag älskar glass och godis och orkar helt enkelt med inte att banta...

Så hur håller du dig i form?

– Jag gillar att gå en promenad på morgonen. Pilates är även nånting jag börjar med senaste månaden, så vi får se om det hjälper (skratt). Yoga är också skönt både för kropp och själ.

Man hör ju ofta om folk som står i dilemmat mellan träning och bantning, vad tycker du man ska satsa på?

– Jag tycker man ska gära det man mår bra av. Hellre tränar jag än att sluta äta det jag tycker om. Dock älskar jag nyttiga sallader och sånt. Men jag älskar som sagt socker. Så det handlar nog om att hitta en sund balans vilket inte alltid är så lätt.

Har du bantat någon gång?

– Nej, inte bantat. Men i perioder försöker jag dra ner på socker, alkohol och andra onyttigheter.

Vad tror du är det största hotet mot en schyst strandform?

– En relation, alkohol, godis (skratt). Alkohol och lyckliga relationer när man bara sitter hemma o myser och äter gott.

Hur ser badmodet ut i Kalifornien?

– Surfmodet är jättestort och bohemiskt badmode är absolut inne.

Vad har du själv på dig på stranden?

– Jag har så klart färgglatt, de flesta av mina bikinis har jag köpt i Brasilien som enligt mig gör dom snyggaste bikinisarna.

Du ska guida våra läsare i en vecka om hur man kommer i form, hur känns det?

– Kul, det kommer ju peppa mig till att äta bättre. So I´m ready, säger en glad Anine Bing till Nyheter24.

Kolla in Anine Bings blogg här och lyssna på hennes musik här.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

1 timme sedan
Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

2 timmar sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.