Kanye West hookar med Louis Vuitton och Lady Gaga

Allt om Kanye West nya samarbeten.


Kanye West har kallats för trendernas Einstein på grund av sin oerhörda förmåga att flyta med strömmen och fånga in det senaste. Förutom att omdana uppfattningen om allt vad musikproduktion med en samplingshysteri utan dess like så bryter han ständigt stilregler vad gäller att kombinera gatan med galakläder.

Hemligheten handlar om att ta och filura med vad han hittar. Det är genom att ta en fågel och doppa den vatten som den blir till en fisk som flyger. Detta har han gjort i sitt nära samarbete med Louis Vuitton.

För det franska klädmärket har han tagit fram en sneakerkollektion. Det blir både låga och höga i enkla färger med LV-loggon och Kanye Wests egen touch. Tidigare har Kanye West jobbat med Nike.

Framförallt är West ändå en musiker. Något vi fick se prov på hos Ellen där han sjöng så han nästan svimmade. Nästa i raden att förnya hiphopen är ett samarbete med korsettsessan Lady GaGa. Förutom en gemensam turné väntar mycket annat.

– Hon är så talangfull och så fantastisk så hon är inte något förband. Vi gör det här ihop utan några förband, säger Kanye West enligt sajten Examiner.

Frågan är nu vad samarbetet kommer att leda till. Får vi se Gaga byta sina scenkläder mot sneakers? Eller kommer Kanye West bära korsett när han djupdyker i de kvinnliga soulkvinnornas låtskatter?

Se skorna

Se Lady GaGa framföra Heartless

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!