Skandalprinsen full

Prinsen såg märkbart onykter ut tillsammans med flickvännen Kate.


Kungliga hovet i Storbritannien får skämmas än en gång. Skandalprinsen William har fångats på bild en blöt utekväll tillsammans med av och an-flickvännen Kate Middleton. Tillsammans lämnade de den privata nattklubben Raffles i Chelsea i en taxi där prinsen av allt att döma inte är nykter.

Efter att Prins William lämnat militärstyrkan och åter är tillbaka i London har utelivet blivit allt vildare. Dessutom har flickvännen fått spela en större roll i hans liv. Nyligen var paret på kärlekssemester i Karibien.

Middleton sparar inte på krutet, bara två dagar efter den blöta kvällen syntes hon med en väninna på rullskridskodiskot Day Glo Midnight.

Skrivet av:

Senaste nytt

Därför känner du igen Mello-aktuella Annika Wickihalder

Det gjorde Lucas när han tvingades lämna Sveriges mästerkock 2024

1 timme sedan
Till många tittares stora besvikelse var det Lucas Eriksson, 25, som fick lämna Sveriges mästerkock 2024 under onsdagen. Men vad gjorde han egentligen efter elimineringen?

Därför stoppas Mästarnas mästare 2024 i helgen

1 timme sedan
Mästarnas mästare 2024 är i full gång på SVT och det har bjudits på en hel rad rafflande tävlingar hittills. Men på söndag blir det inget program.

Tommy Myllymäki saknades i Sveriges mästerkock – det hade hänt

1 timme sedan
Det var under onsdagen avsnitt av Sveriges mästerkock som tittarna undrade var Tommy Myllymäki höll hus. Nu har kanalen svarat vad som hade hänt.

Det jobbar Filippa Toremos pojkvän Kit Gabriel med – egentligen

2 timmar sedan
I SVT Edits dokumentär Gravid utan att veta fick tittarna följa Filippa Toremos gravidresa. Nu får vi även bekanta oss med "baby daddyn" Kit Gabriel, som ger sin version av det hela i SVT:s uppföljning Pappa utan att veta.

Konstråd straffar inte politisk konst

2 timmar sedan
Brittiska konståret – Arts Council England – som beviljar statligt kulturstöd, kommer inte att straffa organisationer som jobbar med konstnärer eller artister som gör politiska ställningstaganden. Det står klart i de nya riktlinjer som rådet publicerat, skriver The Guardian.