Stockholm

Tvillingarna Olsen oense om barn

Mary-Kate Olsen säger nej till både äktenskap och barn.


Läs mer

Systrarna Olsen föddes 1986. Ett år senare var det dags att bli världskända. Det var då de norpade åt sig och delade på rollen som Michelle Tanner i teveserien Huset Fullt. 1993 slog de sig in i filmbranschen där de lyckats hålla sig kvar. Som om det inte räckte driver de också ett eget medieimperium, Dualstar Entertainment, som varje år drar in flera miljarder.

Det är lätt att se att systrarna Olsen skulle ha levt hela sina liv tillsammans. Lägg då till nio månader ihop i magen. Kanske var det just där som de lärde sig att stå ut med varandra. För lite space för annat liksom. Men de senaste årens slit och Mary-Kates festande har drivit dem isär.

Nu för tiden så jobbar och lunchar de ihop, och spenderar fritiden ihop. Men sedan ett tag bor de på var sitt håll, några kvarter ifrån varandra.

Trots deras många likheter skiljer de sig åt i frågan om barn och äktenskap. Medan Mary-Kate är mer frisinnad är Ashley mer traditionell. I en deras aktuella bok Influence ställer superdesignern Karl Lagerfeld de två frågan om de planerar att skaffa familj.

–Jag känner inget behov av att gifta mig, svarar Mary-Kate och fortsätter att säga att Ashley vill ha barn. Så "jag kommer att bli en underbar moster eller gudmor en dag", säger Mary-Kate, skriver Celebitchy.

Ashley svarar snabbt att det i så fall kommer att handla "om ett barn" och inte flera. När denna intervju gjordes hade Ashley ingen pojkvän, därför trodde hon inte att det skulle ske något på varken barn- eller giftasfronten inom en skådlig framtid. Men nu dejtar hon ju Justin Bartha. Så, kanske är det dags att hålla utkik efter en putande mage. Snart i alla fall.

Kolla på Ashley Olsen

Skrivet av:

Nästa artikel
Sko dig som Olsen
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.