Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sko dig som Olsen

- 25/09/2008, 21:00 -

Gör budgetskor för tjejfansen.

Olsen-tvillingarna nöjer sig inte med sitt affärsimperium som redan tillverkar kläder, filmer och smink till skrikande tonårsfans över hela världen. Nej, nu vill de 22-åriga tvillingarna ge sig in i skobranschen. Med sig på tåget har de den statushöjda budgetskotillerkaren Steve Madden.

– Steve Madden förstår vår designfilosofi och det sättet vi vill växa på de kommande åren, förklarar Mary-Kate Olsen valet av skofabrikör med.

Beskedet om skosatsningen kommer dock oväntat då det ryktats om en spricka i det tajta förhållandet mellan systrarna. Arbetsmyran Ashley har enligt källor bett Mary-Kate att inte lägga sig i den nya klädkollektionen på grund av sitt hårda festande som går ut över affärerna.

Just nu satsar Mary-Kate och Ashley allt sitt krut på klädmärket Elizabeth & James. Och visst går det bra för modetvillingarna. Redan när systrarna fyllde 18 år var imperiet värderat till tolv miljarder kronor.

Skrivet av: