Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sko dig som Olsen

Nöje | 25/09/2008 21:00

Gör budgetskor för tjejfansen.

Olsen-tvillingarna nöjer sig inte med sitt affärsimperium som redan tillverkar kläder, filmer och smink till skrikande tonårsfans över hela världen. Nej, nu vill de 22-åriga tvillingarna ge sig in i skobranschen. Med sig på tåget har de den statushöjda budgetskotillerkaren Steve Madden.

– Steve Madden förstår vår designfilosofi och det sättet vi vill växa på de kommande åren, förklarar Mary-Kate Olsen valet av skofabrikör med.

Beskedet om skosatsningen kommer dock oväntat då det ryktats om en spricka i det tajta förhållandet mellan systrarna. Arbetsmyran Ashley har enligt källor bett Mary-Kate att inte lägga sig i den nya klädkollektionen på grund av sitt hårda festande som går ut över affärerna.

Just nu satsar Mary-Kate och Ashley allt sitt krut på klädmärket Elizabeth & James. Och visst går det bra för modetvillingarna. Redan när systrarna fyllde 18 år var imperiet värderat till tolv miljarder kronor.

Skrivet av: