Måndag 10 Maj
Stockholm

Uppknäppta rompers Lohans favoritplagg

Lohan bär oblygt byxdressen uppknäppt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Lindsay Lohan har fått ett nytt favoritplagg då hon fallit för den trendiga byxdressen. Eller romper suits som brittiska modemagasin skriver. De senaste dagarna har hon senaste tiden synts i olika svarta rompers.

Något uppmärksammad blev den flerdelade som hon bar ledigt på Los Angeles flygplats. Så pass ledigt att överdelen påminde om en öppen gylf. Till detta bar hon svart hatt och en allt för röd handväska.

Det var en något mer uppdragen variant med den sammansatta som hon bar under en utekväll i Malibu med sytern Ali Lohan. I helsvart blev det nattsvart när materialet såg ut som söndertvättat siden.

Frågan är nu om den svarta kommer på även nu under New Yorks modevecka. Och isåfall om Lohan väljer en mer stilfullare aproach.

Lohan kan alltid snegla mot London där Daisy Lowe bar en outfit som liknande Lohans. Daisy körde sportigt pendeltågssätesblå drält med en något bättre matchning både vad gäller topp, mer timid handväska och graciösa skor.

Byxdressen kan även bäras under mer formella former där det råder andra moderegler. För en byxa är fortfarande inte en självklarhet för kvinnor världen över. I dag dömdes en kvinnlig journalist i Sudan till att bli piskad 40 gånger att ha burit byxor och vägrat betala böter för dådet.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela