Kate Moss vaxdocka snyggare än hon?

I samband med modeveckans 25-årsjubileum fick Kate Moss och Tyra Banks varsin docka.


London Fashion Week sparkar i gång denna vecka för 25:e året i rad. För att fira jubileet ställer en av Londons främsta turistattraktioner Madame Tussauds vaxkabinett ut en vaxdocka av Kate Moss.

Moss, 35, var bara tio år när modeveckan satte igång och gjorde sin modelldebut vid 15 års ålder. Resten är historia då modellen och modeveckan stigit i graderna år efter år.

Madame Tussaud stöpte en vaxdocka av Moss redan 2007, i samband med med hennes enorma comeback. Den har nu sminkats av makeupartister och stylats med en lång gulddräkt. Även Tyra Banks fick en docka, skriver Spoonfed.

I vaxkabinettet finns flera av världens superstjärnor och ledare. Just engelska kändisar dominerar men bland dagens levande finns det få kvinnor som står sig mot modedrottningen Kate Moss.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.