Anna Nicole Smith matades med nappflaska

Nya, helt fruktansvärda uppgifter kommer upp till ytan.


Anna Nicole Smiths sista dagar i livet var inte sus och dus direkt. Vid en utfrågning i El Ray under gårdagen kom det upp nya fasansfulla uppgifter om dagarna innan hennes död.

Playmaten var i så dåligt skick att hon under sina sista timmar matades med energidryck från en nappflaska, skriver New York Daily News.

Enligt en detektiv tillbringade hon sina sista timmar i ett komaliknande tillstånd, liggande i sin egen avföring i en hotellsäng.

– Hon svarade inte på tilltal, hennes läppar var blå och hennes hud började bli missfärgad, sade agent Danny Santiago.

Agenten preciserade även vilken sorts narkotika som hittades på hotellrummet på Floridas Seminole Hard Rock Casino där Smith dog den 8 februari 2007. Koralhydrat, diazepam, klonazepam, carisoprodol, Topamax, Cipro och även influensamedicinen Tamiflu påträffades. Allt som allt, hela 44 olika receptbelagda läkemedel. Trots det nekar läkarna Sandeep Kapoor och doktor Khristina Eroshevich till anklagelserna om att de ska ha skrivit ut medicinen till Smith.

Howard K. Stern ska även ha vägrat Anna Nicole Smith läkarvård. En hotellanställd tillkallade en lokal läkare när Anna klagade över influensaliknande symptom. Men Stern hade andra planer. Han avbokade läkarens besök eftersom han inte ville att någon "utomstående skulle få reda på Annas fysiska tillstånd."

När Anna slutade andas, var hon bevakad av hustrun till hennes livvakt, sjuksköterskan Tasma Brighthaupt. Hon kallade på sin man eftersom hon inte kunde hitta Smiths puls och fortsatte sedan med en hjärt-lungräddning.

Mest överraskande var att Stern inte var närvarande när Anna gick bort. Enligt Brighthaupt var "han var tvungen att passa en tid till en båt".

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

1 timme sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

2 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

3 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.