Timberlakes stalker har jagat Axl Rose

Justins stalker Karen McNeil har jagat både Axl Rose och Metallica.


Tog taxi hem till Justin – skulle flytta in med resväska

Justin Timberlake han en helt galen och vildsint stalkertant i hasorna. Enligt Timberlakes anmälan är stalkern Karen McNeil en "totalt besatt, mentalt instabil kändisstalker, som Timberlake inte känner personligen."

Karen McNeil ska ha tagit en taxi över till Timberlakes hus den 22 oktober. Hon ska ha passerat alla vakter och säkerhetskontroller. Hon inkräktade på Timberlakes egendom, försökte få tillträde till hans hem, och påstod sig vara en god vän till Justin. Allt enligt juridiska dokument som kändissajten TMZ tagit del av,

Timberlakes säkerhetsteam grep så småningom McNeil, som beskrivs som en "kraftigt byggd kvinna i 50-års åldern." Hon ska även ha visat säkerhetsteamet sin lilla resväska – fylld av saker som hon skulle ha när hon flyttade in hos Justin Timberlake.

LAPD-polisen utförde en psykiatrisk undersökning av McNeil, men hon uppfyllde inte kriterierna och släpptes kort därefter.

Har förföljt Axl Rose

Det här är inte första gången Karen McNeil är i farten. År 1997 förföljde hon pudelrockaren och Guns 'n' Roses-stjärnan Axl Rose. Då var hennes tillvägagångssätt något annorlunda – Karen ringde till Axls hustru vid ett flertal tillfällen och berättade för henne att Axl älskade Karen, samt att Karen och Axl var gifta. Då dömdes McNeil till ett års fängelse. Under tiden bakom galler fortsatte hon att skicka hundratals kärleksbrev till Axl Rose. Även rockbandet Metallica har råkat ut för hennes stalkerbeteende. Det gick så långt att McNeil måste hålla sig minst 150 meter från Metallica, deras familj, medlemmar i deras fan club eller personal i deras crew.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Känd designer fick fängelse för väsksmuggling

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

1 timme sedan
Lisa Ajax och sambon Max Huss väntar sitt första barn. Det är en flicka som är beräknad att komma i juni. Nu har paret valt vad den dottern ska heta.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

2 timmar sedan
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.

Benjamin Ingrossos tabbe – råkar gå upp naken på scenen

2 timmar sedan
Benjamin Ingrosso är i skrivande stund ute på sin Europaturné. Ett av stoppen var i Madrid – och där råkade det hända en sak som inte hänt tidigare.

Johan Rabaeus konflikt med Dan Ekborg: “Det här tar priset”

2 timmar sedan
Det är upplagt för drama när Johan Rabaeus och Dan Ekborg intar "Fångarna på fortet". På något sätt kringgår Johan systemet på fortet. Det är Dan Ekborg inte är helt nöjd med.

Björn Gustafsson gör humorprogram i SVT

idag 14:34
Skådespelaren och komikern Björn Gustafsson får ett eget humorprogram i SVT. "Koppla av" blir titeln på sketchprogrammet, som får premiär i höst, skriver SVT på Instagram. Serien beskrivs som "en uppfriskande mix av parodier, trams och sketcher med hög och låg igenkänning".