Kissie hänger ut stalker

Bloggerskan Kissie hänger ut sin stalkers obehagliga mejl på sin blogg.


Det var i förra veckan som Kissie konkurrerade ut Katrin Zytomierska som kaxigast i bloggvärlden på Veckorevyns blogawards. En titel som hon inte bara gjort sig förtjänt av utan också fått användning för. I alla fall när hon hänger ut sina stalkers.

"Killar blir mer och mer konstiga för varje dag som går känns det som.. Kolla in denna kille, han skriver att han vill att vi ska vänta med sex (hahaha) för han respekterar mig och för att vet vem jag är. Jag kanske ska förtydliga att jag har aldrig träffat killen förut..", skriver Kissie och publicerar ett minst sagt obehagligt mejl från en okänd man.

Den utpekade stalkern skriver bland annat att han förstår vem hon är och kan Kissies riktiga namn. Utöver det görs det en hel del sexuella inviter som "och jag måste säga att jag stöter inte på dig som alla andra. nej för jag respekterar lixom dig och skulle du vilja ha sex så är det finte... inte att jag vill sätta på dig lixom, för det gör jag när du vill".

"Sen berättar han för mig vilka som är "fejk" av mina vänner, han tycker tydligen inte om Amir.. Haha, så typiskt killar! Enda anledningen till varför killar hela tiden säger så om Amir till mig (för det är inte första gången) är för att dom är så rädda, och avundsjuka på Amir för han lyckats, "trots att han är bög" och dom är homofober.. *suck*", skriver Kissie i sin blogg.

Kissie är inte den första kändisen att hänga ut sina stalkers. Tidigare har både Dominika Peczynski och Carolina Gynning gjort samma sak.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!