Blondinbella stalkad

- 24/10/2009, 12:07 -

Blondinbella förföjd av galen medelålders man.

Tidigare i veckan kunde vi läsa om hur modejournalisten och författaren Sofi Fahrman tvingades fly till New York. Anledningen var en stalker som planerade att kidnappa henne.

– Det var grova hot och tidningen tog det på största allvar. Hoten kom på många olika sätt, telefonsamtal och mejl. Främst handlade det om att kidnappa mig, sade hon till Expressen.

Nu har även modebloggaren Isabella "Blondinbella" Löwengrip råkat ut för samma sak. Igår ställde hon in en föreläsning efter att ha blivit terroriserad av en stalker. I sin blogg skriver hon:

"Förutom att jag mår halvtaskigt så har jag en obehaglig stalker som har terrat mig, efter min medverkan i Förkväll. Han (en medelålders man) har terrat mig sen dess och jag kan tala om att det inte var så smart att skriva att jag var i Gallerian igår hos Bobby. Sånt tar på krafterna helt enkelt. Jag har gjort fem stycken anmälan hos polisen som är oberoenda av varandra i år för ofredande. Igår var det droppen helt enkelt för mig."

Blondinbella tillägger att hon vägrar att känna sig som en fånge i sitt eget hem. Däremot har hon slutat att åka kommunalt och hon vågar inte gå på stan utan sällskap.

Skrivet av: