Nyheter24:s nya bloggare i radio

Tillsammans med Anine Bing medverkar våra nya bloggare i radio på onsdagen.


Det handlar om Robin Tapper och Lars-Magnus Olsson som på onsdagen har premiär för sin nya blogg, USA-korrarna. I morgon drar de i väg till det stora landet i väst och Robin Tapper är lite spänd inför resan.

– Jag känner att det börjar kännas först nu. Jag har inte fattat att jag ska åka tills i dag. Nu när vi packat och alltihop och resväskan väntar där hemma, säger Robin till Nyheter24.

Exakt vad läsarna kommer att bjudas på är Robin Tapper delvis förtegen om, men några av planerna avslöjar han i alla fall:

– Bloggen kommer handla om vår roadtrip, vår drömresa, i USA. Vi börjar med New York och kommer bland annat att åka till Los Angeles. Vi kommer försöka se hela landet. Träffa intressanta människor. Titta på hur valresultatet påverkat landet.

Det blir en blandning av högt och lågt och Robin och Lars-Magnus har redan bestämt sig för ett möte med en annan av Nyheter24:s bloggare.

– Vi ska träffa Anine Bing i LA och hon ska visa oss sitt Hollywoodliv. Det ska bli roligt att se vad som händer med oss, om vi får hanka oss fram eller kan leva på röda mattan, säger Robin Tapper.

I dag medverkar de i direktsändning i Vinyl 107, tillsammans med Anine Bing, och eventuellt avslöjas mer om USA-korrarnas planer där.

Bloggen följer du här.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!