Cruise drömde om att mörda Hitler

Tom Cruise filosoferar över vad han hade kunnat uträtta under andra världskriget.


Under den pågående promotionturnén för sin senaste film ”Valkyrie” avslöjade Tom Cruise nyligen att han ofta drömt om att mörda Adolf Hitler.

– Jag har alltid velat mörda Hitler. Som barn brukade jag grubbla över varför ingen bara ställde sig upp och dödade honom, säger Tom Cruise enligt Celebrity Gossip.

– När jag som barn studerade historia och tittade på dokumentärer funderade jag mycket över det, varför satte inge stopp för det. När jag läste manuset (till Valkyrie) var det intressant att att ta del av de utmaningar och de förutsättningar som fanns i den miljön, fortsätter Tom Cruise.

Det är synd att inte Tom Cruise var på plats under trettiotalets Tyskland och kunde sätta stopp för Führern.

Klicka på pilarna ovan för fler bilder.

Se Tom Cruise i trailerna till Valkyrie.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.