Stockholm

Familjen Cruise flyttar till Europa

Från New York och Broadway till London och West End. Cruise äntrar Europa.


Läs mer

Precis som svenska ungdomar som precis tagit studenten ska familjen Cruise och Holmes flytta till London. Men det blir inget caféjobb utan Katie Holmes ska satsa på sin skåderspelarkarriär på teaterscenen.

– Det skulle bli en fantastisk flytt. Katie var verkligen briljant på Broadway och att arbeta på West End skulle bli en fröjd. Det är något att tänka på för oss båda. Jag tror att vi skulle älska det här, även om det är så kallt, säger Tom Cruise skriver China Daily.

När de ändå är i Europa tänker familjen hälsa på vännerna i Milano där David Beckham spelar fotboll. Tom Cruise håller inte inne med superlativen när det kommer till vännen.

– Jag ska träffa honom. Jag är glad att han spelar för Milano. Det är grymt. Han spelar grymt. Det är spännande och coolt. Vi kommer träffa hans fru Victoria och barnen, allihopa. Det är coolt. De är otroliga personer, säger Tom Cruise skriver China Daily.

Frågan är nu om Suri kommer gå i privatskola och hur hennes skoluniform kommer se ut. Suri är känd som en av de mest välklädda stjärnorna och skulle antagligen inte nöja sig med en nopprig blazer.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.