Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Schulman: Sanslöst dumt

Nöje | 14/02/2009 10:01

Alex Schulman bedömer sina bloggkollegor: nu har turen kommit till Natacha Peyre.

I Nyheter24:s stora bloggtävling leder Niotillfem med brutala 26 procent under lördagen. Kanske är de plutiga glamourmodellernas tid förbi? Natacha Peyres blogg på Improve.me har nämligen än så länge bara dragit in en procent av rösterna.

Alexander Schulman, bloggare, chefredaktör för 1000apor.se, Aftonbladet-krönikör och författare, tycker till om de nominerade i Nyheter24:s bloggtävling. Och han är inte nådig när turen nu kommit till Natacha Peyre.

– Jag tycker inte att det är så stor skillnad på Natachas blogg i jämförelse med övriga dum-i-huvet-bimbos som bloggar felstavat och jävligt om nya implantat och middagar med sina spåniga pojkvänner. Men den här bloggen är ändå speciell, för möjligen har Natacha skrivit historiens mest korkade inlägg. I ett inlägg diskuterar hon möjligheten att USA:s månlandning på 60-talet aldrig ägt rum. Detta helt utan att veta att dessa diskussioner förts av konspiratoriker i över 50 år. Så sanslöst dumt att man nästan gillar henne. Men bara nästan, säger Alex Schulman till Nyheter24.se

I morgon på Nyheter24: Alex Schulman bedömer en av Sveriges största bloggare –Kenza.

Skrivet av: