Uppladdningen för Melodifestivalen i Malmö

De olika artisterna har alla sina egna sätt att gå till väga.


I dag pågår repetitionerna i full fart inför deltävlingen i nybyggda Malmö Arena. Det är en intressant lineup med olika genrer. Men troligast att vinna är dansbandet Thorleif.

Thorleifs provar språket engelska i sin melodifestivalendebut med låten Sweet Kissin' In The Moonlight. Spelbolaget Ladbrokes är övertygade. Thorleifs går vidare till final, med oddsen 1.60. Det är Lina Eriksson som har skrivit låten. Eriksson som är med i festivalen för fjärde året i rad har ett vinnarknep la kafferep. Specialbakade bakelser.

För ett starkt motstånd står veteranen Anna Sahlene som kommit trea i Eurovision Hon är otroligt laddad, men trött. På sin blogg skriver hon:

"GAAAAAH jag blir galen!! Måste ju sova ju!!!! Dygnsrytmen som småbarns mamma sitter i även när man somnar efter två. Min röst blir sjukt pajig om jag inte sover!! NU, nu tror att jag går upp och äter frukost och sen provar att gå och lägga mig igen. Det är ingen ide´att bara ligga och vrida sig... Idag blir en väldigt ansträngande dag och jag behöver alla krafter jag kan få!"

Ett mer oprövat kort är Sarah Dawn Finer. Hon är inte riktigt hemma i festivalsammanhangen ännu men desto mer bekväm i Malmö.

– Jag längtade i hemlighet att få komma hit. Arenan är fräsch, ny och den är så stor säger Sarah Dawn Finer.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .