Molly Sandén och E.M.D. vidare

- 21/02/2009, 21:28 -

Debutanterna Molly Sandén och E.M.D. gick vidare till finalen i Globen.

E.M.D. med Erik Segerstedt, Mattias Andréasson och Danny Saucedo framträdande av Baby, goodbye med högahattar och kostym föll tittarna i smaken. De vann första duellen mot Rigo med god marginal. Tidigare i år vann de en grammis och nu går gruppen till final. 2009 kan bli ett framgångsår för E.M.D.

Det var en tight match i duell två mellan Molly och BWO, som gått till final tre gånger tidigare i Melodifestival-sammanhang. Men tittarna röstade på Så vill stjärnorna. Bert Karlsson som står bakom 16-åriga Molly fick rätt ännu en satsning. Han har hela tiden hyllat sin sångefågel. I april ska hon vara med i Så ska det låta. Det blir en framfart för Molly i vår.

Molly Sandén som är från Huddinge och Danny Saucedo som är uppfödd bara några kilometer från Globen kommer alltså hem till Stockholm med en segerfjäder i höghatten.

Vidare till Andra chansen går I got U med Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox där de ställs mot Caroline af Ugglas. BWO som ställde upp med en ballad, för en gångs skull, kommer ställas mot Lili & Susie.

Det var drygy 691 000 som röstade totalt. Det var lägre än de två tidigare tävlingarna.

Skrivet av: