Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Borat blir modenörden Brüno

Nöje | 03/10/2008 01:55

Retar gallfeber på modefolket.

Brittiska komikern Sasha Baron Cohen nöjer sig inte med framgången med filmen "Borat". I filmen, där han spelar en journalist från Kazakstan som hamnar i dråpliga situationer med amerikaner, har han både roat publiken såväl som rört upp känslorna hos de medverkande i filmen.

I september frikändes Cohen för anklagelser mot att ha lurat de medverkande till att delta i biosuccén. Men mer domstolsbeslut lär det bli. Cohens nya film handlar om att han klär ut sig till en österriskisk modejournalist. Bloggaren Perez Hilton avslöjar idag att modejournalisten "Brüno" synts till på en Stella McCartney-visning där han medvetet knuffat omkring irriterade gäster för att få sig en bättre titt på modellerna. Utöver detta var han klädd i tighta jeans med strinkalsongen synlig samtidigt som han sög på en tampong (!).

Det är inte svårt att gissa att Sasha Baron Cohen just nu samlar på sig material till filmen.

För två veckor sedan skapade Cohens karaktär Brüno kaos på en modevisning där han själv hoppade in på catwalken och blev utburen av säkerhetsvakter.

Se videon där Brüno hoppar in på catwalken:

Skrivet av: