Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Opera till Moskva?

- 11/03/2009, 17:47 -

Ernman ny favorit i finalen.

Operaprimadonnan Malena Ernman förpassade förhandsfavoriten Sarah Dawn Finer till Andra chansen, och nu skräller hon igen. Svenska spel håller mezzosopranen som finalfavorit. Hon leder knappt före Caroline af Ugglas och Måns Zelmerlöv.

– De senaste åren har vi haft ganska klara favoriter som Charlotte Perrelli, The Ark och Carola. Så är det inte i år, och det är säkert något förvånande för många spelare att vi har öppnat lördagens final med Malena Ernman som favorit. Måns har tillhört favoriterna under hela tävlingen, men Ernman och af Ugglas har faktiskt varit uppe på 150 respektive 500 gånger pengarna att stå som slutsegrare på lördag, berättar Johan Elevant, oddsättare på Svenska Spel i ett pressmeddelande.

I kategorin om vem som kommer sist är Emilia ofrivillig favorit, trots att hon besegrade Caroline af Ugglas i Göteborgs deltävling.

Skrivet av: