Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zelmerlöw: juryn har inte gjort sitt jobb

- 13/03/2009, 17:24 -

"Jag tycker inte att den internationella juryn helt har gjort sitt jobb."

Måns Zelmerlöw är en av de mest populära i Melodifestivalen de senaste åren. Utanför scenen är han själv också ett riktigt schlagerfan. Under deltävlingarna har han suttit bänkad framför teven och följt sina konkurrenter. Något han säger sig uppskatta. Men i lördagens final lär de bli mindre kärt då startfältet är starkt.

– Jag har kollat på alla program flera gånger om, säger Måns. Och jag tycker att det är en väldigt bra festival. Finalen tror jag kommer att bli en av de starkaste och jämnaste någonsin, säger Måns Zelmerlöw till Gylleneskor.

Även om han tycker låtskrivarna och artisternas gjort ett väldigt bra är han mindre nöjd med den hårt kritiserade internationella juryn som fått en mindre form av makt då de kan välja ut ett bidrag till finalen. Något som Petra Mede till och med drev med live.

– Jag tycker inte att den internationella juryn helt har gjort sitt jobb. Jag förstår inte riktigt poängen med den, men det är jag ju inte ensam om. Jag förstår alla deras låtval, men jag ser ingen röd tråd alls i hur de har valt, säger han till Gylleneskor.

Måns Zelmerlöw - Hope & Glory

Skrivet av: