"Bittert" inför slutspurten

Med bara några timmar kvar har dramat inte lagt sig i Nyheter24:s Luciatävling.


Det är bara några nagelbitande timmar kvar på Nyheter24:s stora tävling om årets Lucia. Där några av Sveriges mest egensinniga och unika bloggprofiler har stått öga mot öga för att krönas till ljusbärande jungfru. Men trots att tävlingen avslutas först vid midnatt, har redan ledaren, Meral Tasbas utnämnt sig till vinnare.

"Det trodde ni inte va? Den här gamla 1800-talskvarlevan som ni trodde att ni var av med för gott. Men den här 'horishen' ger sig inte så lätt. Det verkar som om jag vann blogglucia 2008 och besegrat Tommie X...", skriver Meral Tasbas i sin blogg.

Och det är onekligen mellan dessa två divor som kampen har stått. Nyheter24 ringde upp Tommie X för att ta tempen på tävlingsnerverna och framför allt fråga vad han tycker om Merals påstådda seger.

– Jag har faktiskt insett mig besegrad. De här få timmarna som är kvar kommer jag inte kunna att få så många röster, säger Tommie X till Nyheter24 men tillägger:

– Men mina fans är bättre. Om man kollar på kommentarerna på Meral Tasbas blogg så är det bara gamla kärringar. Jag klara mig utan dem.

Så vad har du att säga till Meral om hon nu vinner?

– Ett bittert grattis.

Så om vi antar att du kommer två, hur ska du fira?

– Vi ska ha Luciaklubb på Knast i kväll. Vi ska ha vår egen Luciatävling och om Meral vinner så är hon välkommen dit. Fast det finns ingen garanti att vi inte har riggat en massa grisblod som i filmen Carrie, säger en bitter men ändå partysugen Tommie X till Nyheter24.

Röstningen är alltså i gång till midnatt i dag. Så kampen är långt ifrån över. Gör din röst hörd. Rösta.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!