"Jag har brännskador över hela kroppen"

- 08/10/2008, 18:07 -

Travis talar ut efter kraschen.

Nära tre veckor efter den omfattande flygkraschen talar svårt brännskadade artisten Travis Barker ut.

– Jag mår så bra som jag kan. Jag längtar efter att komma härifrån... jag har åkt in för operation på operation. Jag har tredje gradens brännskada från fötterna upp till min midja och på båda händerna. Den enda handen fick en andra gradens brännskada och den andra tredje gradens brännskada. Jag försöker att återhämta mig så snabbt jag kan, börja spela trummor igen och kunna bära mina barn igen. Jag blir galen av att inte kunna träffa dem och spendera tid med dem!

Har börjat äta kött igen

Efter 25 år som vegetarian har Barker börjat äta kött igen:

– Jag behöver protein från mat snarare än från proteintillsatser. Jag har ändrat min kost. Jag sa att jag ville göra allt för att återhämta mig snabbare. Så jag gjorde det. Jag ångrar det inte alls, jag känner mig så mycket bättre.

Kan lämna sjukhuset snart

Us Magazine frågar Barker om hur länge han måste ligga på sjukhus:

– Åh gud, jag hoppas att det inte är länge till. Jag sitter här och läser böcker och tittar på teve. Jag tror att om min nästa operation går bra, behöver jag bara vara här två veckor till.

Under tiden spenderar exfrun Shanna Moakler all sin tid vid Travis Barkers sida. De två gemensamma barnen tas hand om av mormor hemma i Kalifornien.

Skrivet av: