Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vårens sexiga solglasögon

- 09/04/2009, 20:34 -

Modebloggaren Engla: Hjälp! De här förknippar jag med labblektionerna i högstadiet.

Fågelkvitter och vårdagjämning. Påskmust och snödroppar som ploppar upp ur gräsmattan. Visst, i förorten kanske. Men i city är solgaslögonen det typiska vårtecknet. Och ingen gång på året är rusningen efter ett par sjysta solbrillor så stor som nu.

Spara eller slösa?

Men, i år hann vi på redaktionen sansa oss. För just när satte av mot butikerna för att köa kom någon på frågan: Ska man köpa ett par dyra och glida över till Josefinas på Djurgården, smutta på rosé för dryga hundralappen glaset?

Eller, ska man dra raka röret till H&M och köpa ett par som är okej, som tål lite röj långt in på natten? Såna som kan knäckas på mitten utan att det spelar någon roll. Ekonomi, eller stek, är alltså frågan. Det säger lite om vilken person man är. Så att hitta svaret är lätt. Bara att titta bakåt - hur har man skött sig tidigare år? Fest före status?

Och medan vi diskuterade vidare kom fåfängan och slog sig ner på bästa stolen. Vilket inte var en överraskning, han kommer så ofta. Å andra sidan, vem vill storma ut i vårsolen med helt fel bågar? Just det. Men vad är rätt och snyggt? För att få lite koll på den biten har vi tagit hjälp av modebloggerskan Engla, som med några färska kändisbilder gav oss inspiration och tips.

Läs Englas kommentarer i bildspelet ovan.

Obs. SMHI säger att helgen kommer att bli varm och solig. Mys!

Skrivet av: