Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Katrins nya kille dömd brottsling

Nöje | 09/10/2008 08:21

Katrin Zytomierskas nya kille - Rickard Nordstrand - är dömd för misshandel.

Bloggdrottningen Katrin Zytomierska går från "rude boy" till "bad boy". Hennes nya kille är nämligen dömd för brott. K1-stjärnan Rickard Nordstrand är straffad för misshandel i tre fall och narkotikabrott.

På juldagen 2002 arbetade Rickard Nordstrand som entrévärd på en krog i Åkersberga. När en 20-årig man försökte ta sig in för att träffa sin flickvän blev det tvärstopp. När han frågade om de kunde hämta henne så att han fick tala med henne blev det även då nej. När mannen insisterade fick han veta att han var uppkäftig.

Helt plötsligt låg han på marken efter ett hårt slag i huvudet. Före slaget hade någon skrikit "Vem ska dö?". Misshandeln fortsatte med slag och sparkar. Flera i ansiktet och 20-åringen blödde kraftigt. Även hans kompis blev misshandlad.

Efter att händelsen anmälts till polisen togs Rickard Nordstrand och de andra vakterna in för förhör. Ingen ville dock uppge vem som varit inblandad i bråket. Tack vare andra samstämmiga vittnesmål kunde dock Rickard Nordstrand identifieras som gärningsmannen och dömdes.

Även 2001 fälldes han för att ha misshandlat en kroggäst. Den här gången dömdes han också för narkotikabrott och trolöshet mot huvudman, till två månaders fängelse.

– Jag hoppas att ingen annan behöver bli utsatt för det som hände mig. De här killarna slåss så hårt att de kan döda, säger ett av offren till DN.

Som om inte det vore nog stängdes K1-stjärnan av i nio månader efter att ha ertappats dopad under en K1-gala i Las Vegas. Rickard Nordstrand testades positivt för boldenon metabolit och förhöjt testosteron-värde. Han fick utöver avstängningen böta 3000 dollar enligt Sportal.

Skrivet av: