Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kim Kardashian i storbråk med Kourtney – slutar i tårar

- 06/08/2018, 14:02 -

Kim Kardashian går till brutal attack mot sin storasyster Kourtney i den nya säsongen av "Keeping up with the Kardashians". De elaka orden får Kourtney att storma ut ur rummet och börja gråta.

Idag, måndag den 6 augusti, är det premiär för den femtonde säsongen av "Keeping up with the Kardashians" – och redan i första avsnittet går det vilt till. 

Det blir nämligen ett ordentligt bråk mellan Kim Kardashian, 37, och hennes storasyster Kourtney, 39.

Bråket grundar sig i att Kim håller på att planera inför familjen årliga julkortsfotografering – ni kanske minns vilken uppståndelse det blev när den då gravida Kylie Jenner inte var med på kortet.

Att få allt att klaffa med allas stressiga scheman, makeupartister och stylister är inte helt enkelt – och Kourtney vägrar stanna längre än till 16.00 på fotograferingen. 

Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian hamnar i bråk med sin lillasyster Kim i nya säsongen av "Keeping up with the Kardashians". Bildkälla: Stella Pictures.

– Ingen vill ha dig på den jävla fotograferingen, skriker Kim till Kourtney samtidigt som kvinnornas mamma Kris Jenner försöker medla mellan sina döttrar. 

Men det går som sagt inte särskilt bra...

– Kourtney är så jävla irriterande, hon har en pinne i röven. Hon beter sig som att hon kontrollerar hela den här familjen, det gör hon inte. Hon är den minst intressanta att kolla på ändå, så hon behöver inte vara med, säger Kim.

Kim Kardashian
Kim Kardashian går till hård attack mot Kourtney. Bildkälla: Stella Pictures.

– Hon gör inte ett skit, hon vet inte hur det är att faktiskt ha ett jobb att göra, fortsätter Kim sin raseriattack. 

I teasern inför programmet så får Kourtney slutligen slut av Kims elaka ord och stormar ut ur rummet och smäller igen dörren efter sig. 

När Kourtney har lämnat rummet så ringer hon upp Khloé i ett tårfyllt samtal, skriver Bustle.

Kourtney Kardashian går in i ett badrum.
Kourtney Kardashian får nog och stormar ut från rummet. Bildkälla: Stella Pictures.

Under samtalet säger Kourtney att hon inte vill umgås med människor som behandlar henne illa och får henne att må dåligt. 

– Kim säger att jag är den minst intressanta att titta på – vem pratar ens så? Khloe, du säger aldrig sånt, säger Kourtney uppgivet. 

Khloe Kardashian i keeping up with the Kardashian.
Kourtney Kardashian ringer upp Khloe och pratar ut. Bildkälla: Stella Pictures.

Det här är inte första gången det skär sig i syskonskaran. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Kendall Jenner kallade sin lillasyster Kylie för "fi**a" efter att Kylie vägrade låna ut en klänning till Kendall.

Kylie Jenner själv har inte heller ett rykte om sig att vara en trevlig vän och syster. 

OK Magazine har tidigare rapporterat om hur Kylie kallas för "den elakaste tjejen i Hollywood". Bland annat kallade hon kallar Khloe för sin "fula syster", avskyr sina fans, är divig och slänger sina födelsedagspresenter.

Tittar du på Keeping up with the Kardashians?