Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är Ex On The Beach-paren vi minns

Nöje | 18/09/2018 11:14

Vi har sett kärleken blomstra i varje säsong av Ex On The Beach Sverige. Vissa har gjort slut – andra är förlovade och har fått barn. Här är Ex On The Beach-paren vi minns.

Tittarsuccén Ex On The Beach Sverige är äntligen tillbaka och den 30 september smäller det. I år är det en liten speciell twist på programmet då det är gamla dokusåpa-rävar som är tillbaka i rutan. Redan innan första avsnittet sänts har produktion och deltagare utlovat en hel del drama, intriger , sex och kastade drinkar. 

Men det är långt ifrån allt som säsongen innebär. I nästintill alla säsonger har kärleken blomstrat och flera deltagare har lämnat programmet som par. 

Vilka minns paren från 2017? Bildkälla: Dplay

Antonija Mandir och Jack Stengel Dahl träffades 2017 och kärleken spirade bara kort efter deras första möte. 

Simon Väliste och Viktoria Bergh träffades i den första upplagan av serien . Idag är de kärare än någonsin och har fått en son. 

Olivia Hedlund Ring och Hampus Ekberg är förlovade och superkära. Idag bor de tillsammans och driver en Youtubekanal tillsammans. Bildkälla: Youtube
Adde och Anna-Lisa var med i seriens första svenska säsong. Året efter var det med igen men den gången som ex. Bildkälla: Anna-Lisa Herascu Instagram

Vilka Ex On The Beach-par minns du bäst? 

Se efter i spelaren ovan vilkas kärlekssaga som tagit slut och vilka som fortfarande är tillsammans.