Bianca Ingrosso flirtiga hint: "Vissa Paradise Hotel-deltagare..."

Bianca Ingrosso är single and ready to mingle. Och om man lyssnar på hennes och Alice Stenlöfs podd så är det exakt vad hon börjat att göra. I senaste avsnittet pratar tjejerna om dokusåpadeltagare då Bianca plötsligt ger en väldigt flirtig hint.


Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf driver en av Sveriges största poddar med flera hundra tusen lyssnare varje vecka. Podden heter "Alice och Bianca – säger du A får du säga B" och avsnitten är överfyllda av skvaller, skratt, tårar och annat. 

I de senaste avsnitten har det handlat en hel del om Biancas nya liv som singel. Hon har berättat att det nyligen tagit slut med exet Phillipe Cohen och även att hon nu valt att flytta ifrån sin gamla lägenhet i Norra Djurgårdsstaden för att istället flytta till Östermalm. 

– Jag gick ju inte direkt med vinst på detta, men pengar finns skrattar Bianca Och Alice i podden. 

Bianca Ingrosso blir nu ordentligt uppvaktad. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Tjejerna fick detta avsnitt även in en fråga från en lyssnare som undrar varför de inte syns hänga så mycket tillsammans med Paradise Hotel och Ex on the beach-deltagare samt huruvida de sätter en stämpel på deltagarna. Och där kan man säga att tjejerna hade blandade känslor. 

– Var vi på ett event och han Adinator dök upp så visst skulle jag känna, men vafan är det här för event. Tyvärr har man ju en stämpel på de jag märker vill bli kända. De som gör och säger saker enbart för att göra bra TV. Så ja, vissa har man en stämpel på, andra inte, säger Bianca.

– Vissa av dem hänger jag mer än gärna med, och vissa har jag....verkligen hängt med....verkligen.... hängt med....och haft så kul med...haha, tillägger hon. 

– Verkligen hängt med....hahahaha... verkligen...., fyller Alice i. 

Frågan är nu huruvida Bianca hintar om en eventuell fling med någon dokusåpadeltagare? Någonting tjejerna även nämner i podden är ju att Eric Hagberg upprepade gånger uppvaktat Bianca och sagt att han blir "extremt knäsvag" när han ser henne.

Om Eric och Bianca har haft en liten fling stannar än så länge mellan Alice och Bianca. Bildkälla: Eric Hagberg Instagram
Bianca och Hampus sågs hänga på Way Out Wests VIP-avdelning i somras. Bildkälla: Stella Pictures

Hon har även synts hänga med PH-profilen Hampus Marcussen på Way Out West. 

Än så länge så förblir detta en hemlighet mellan Alice och Bianca. 

To be continued...


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du att Bianca och Eric borde gå på date?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

3 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.