Torsdag 5 Aug
Stockholm

Alexandra Nord berättar om ovanliga skönhetsingreppet

Dokusåpadrottningen Alexandra Nord har varit öppen med att hon gjort en rad skönhetsingrepp. Bland annat ett som man inte hör om sådär jätteofta.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Alexandra Nord är i år högaktuell med Paradise Hotel där hon skapat stora rubriker.  Hon har bjudit på både spel, starka känslor, drama och guppande täcken. 

Tidigare har Alexandra haft det lite tuffs på sina sociala medier under sina inhopp i tv-program.

På hennes Instagram skrev hon nyligen ut att hon kommer att polisanmäla allt hat. 

Alexandra Nord. Bildkälla: Fredrik Nilsson

– Många skriver att jag var en "skön och naturlig fotbollstjej" när jag var med i Bachelor och att jag nu opererat om mig och ligger i TV. Men jag mådde inte alls bra i Bachelor och kände mig inte alls som mig själv? Nu gör jag för övrigt ingenting som män inte gjort i alla tider, men då får man såklart skit för det då man är tjej, säger hon på sin Youtubekanal.

"Är öppen med det"

Att Alexandra gjort en rad ingrepp är någonting hon mött kritik för – men som hon är helt öppen med. På sin story var det en följare som frågade om hon hade fillers i käkar och haka. Men då berättade hon att hon gjort någonting helt annat. 

Alexandra berättar om ingreppet. Bildkälla: alexandranord/Instagram

Alexandra har nämligen gjort ett så kallas trådlyft vilket betyder att en behandlare går in med trådar under huden och gör ett lyft.

"Har gjort fillers förut men tyckte att jag såg för bred och fyrkantig ut. Däremot kan jag rekommendera trådlyft som inte är något medel du sprutar in i kroppen och inte heller en permanent operation", skriver hon. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela