Kendall-Jenner-roker-marijuana
Kendall Jenner röker marijuana - Foto: Marcio Jose Sanchez/AP, Shutterstock

Kendall Jenner erkänner: Jag röker marijuana

Modellen och realitystjärnan Kendall Jenner avslöjar plötsligt att hon röker marijuana. ​"Jag är en stoner. Ingen vet det", säger hon i podcasten​"Sibling Revelry". ​


Förra veckan meddelade Kim Kardashian att den populära tv-serien "Keeping Up with the Kardashians" lägger ner efter 14 år. 

Nyheten slog ner som en bomb, men nu har en annan Kardashian-Jenner-syster skapat rubriker. 

24-åriga Kendall Jenner har nämligen öppnat upp om en tidigare okänd hobby i Kate och Oliver Hudsons podcast "Sibling Revelry".  

– Jag är en stoner. Ingen vet det, så det är första gången jag någonsin har sagt något, säger hon i podden, enligt Femalefirst

Bildkälla: Joel C Ryan/AP

Lagligt i delstaten

Kardashian-Jenner systrarna bor i Kalifornien där det är lagligt att röka marijuana på fritiden. 

Kendall är inte den enda kändisen i delstaten som erkänt sin kärlek för plantan. 

Även Lady Gaga, Bella Thorne och Kate Hudson har öppet pratat om att de röker på, skriver Insider

LÄS MER: Peg Parnevik om drogupplevelsen: "Jag grät och kunde inte andas"
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tommy Körbergs ord om sin fru Anne-Charlotte: "Klipp bort det här"

Allt om Linda Hammar: Familj, livet i Köping och expartner

Linda Hammar är en svensk tv-profil och syster till Filip Hammar. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hammar.

Influencern död – blev 29 år gammal

Influencern Eva Evans har dött. Hon blev endast 29 på gammal. "Igår fick min familj beskedet att min vackra syster har dött", skriver hennes syster på Instagram.

Bo Kaspers orkester på sommarturné

De är snart i mål med sin vårturné, men nu står det klart att Bo Kaspers orkester fortsätter att spela live även i sommar. Efter en liten paus återupptar Bo Sundström och gruppen konserterna med premiär i Kristiansand i Norge den 15 juni. Turnéavslutningen blir på Gröna Lund i Stockholm den 5 september.

Jon Bon Jovi om slutet på karriären: Inte redo

Det är stor risk för att Jon Bon Jovi aldrig mer kan sjunga offentligt. Stämbanden läker visserligen efter operationen, men än törs han inte ropa hej. Och han vågar inte tänka på hur han skulle reagera ifall karriären tar slut.

Robinson-Charlottas chock när hon såg programmet: "Så elaka"

Charlotta Hedlund, 30, chockades när hon såg Robinson 2024 och synkarna från andra deltagare. – Känner mig absolut lurad, säger hon till Nyheter24.