Lördag 8 Maj
Stockholm

Sopranos blir biofilmer

För många lösa trådar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Alla Sopranos-fans kan i dag glädja sig åt att tittarsuccén The Sopranos inte är död och begraven. Nu avslöjar Tony Sirico som spelar Paulie 'Walnuts' Gualtieri att slutet på serien inte var det som sändes år 2007. Det rätta slutet kommer nämligen att visas på bio.

– Vi har kommit överens. Det finns för många lösa trådar som måste knytas ihop, säger Tony Sirico till Aftonbladet.

Det har varit en het debatt om serien sedan den slutade sändas. En av de stora frågorna var om Tony Soprano verkligen dog i sista scenen? Och självklart var det många fans som inte ville tro att sista avsnittet kunde sluta med så många lösa trådar.

Sopranos-fansen ska inte behöva vänta länge på filmerna.

– Jag skulle tro att vi drar igång om ungefär ett och ett halvt år. Många saker förblev ouppklarade när serien tog slut, och mellan dig, mig och Sverige: vi tänker lösa dem, säger han till Aftonbladet.

Så fort David Chase, Sopranos skapare, är klar med en annan HBO-serie han håller på med så kommer han att sätta igång med Sopranos-filmerna, vilket beräknas inledas under slutet av 2010.

Anledningen till att biofilmerna skapas är kort och gott pengar.

– Du ser ju på Sex and the city-filmen, som drog in 500 miljoner dollar. 500 miljoner! Och det var en jävla hög med dynga, säger han till Aftonbladet.

Inget kontrakt har ännu inte skrivits utan en muntlig uppgörelse ska ha gjorts mellan de viktigaste skådespelarna i Sopranos, James Gandolfini, Edie Falco, Steven van Zandt, David Chase och han själv.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela