Tisdag 20 Apr
Stockholm

Efterlängtade FIFA 10 här i oktober

Årets upplaga av Electronic Arts fotbollssimulator uppdateras med avancerade frisparkar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Electronic Arts meddelar att FIFA 10 släpps den 2 oktober till alla format (PC, PS2, PS3, PSP, DS, Wii och Xbox 360) och att en del förändringar i framförallt spelkontrollen är att vänta.

En annan nyhet är att FIFA 10 låter spelarna skapa sina egna taktiker i fasta situationer.

Med en mängd uppdateringar från det kritikerrosade Fifa 09 med bland annat bättre bollfysik, smartare målvakter, 50 nya features i manager-läget och hundratals andra små justeringar ser Fifa 10 ut att motsvara förväntningarna.

Nyligen avslöjades det att man i Fifa 10 kommer att kunna skapa sina egna frisparksvarianter. En hett efterlängtad funktion som med all säkerhet kommer att bidra med både djup och variation till spelet.

Otroligt nog är det Sveriges frisparksmål av Tomas Brolin mot Rumänien i VM 1994 som inspirerat utvecklingsteamet på EA.

Den nya funktionen, som man kommer åt via den nya träningsarenan, ger dig fullständig kontroll över dina spelare, med möjlighet att bestämma en specifik bana för varje enskild spelare och sedan kombinera ihop dem till en perfekt frisparksvariant uppger EA Football World.

Se en intervju med producenten och rörliga bilder från FIFA 10 nedan.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela