Hulk Hogan & co: gör wrestlingcomeback

- 22/09/2009, 16:34 -

Ric Flair, Nasty Boys och Diamond Dallas Page kommer alla mötas igen.

Nyheten om att Hulk Hogan, 56, gör comeback i ringen har slagit som en storm bland wrestlingsfans. Hogan som är en av wrestlingvärldens mest kända namn kommer fronta en exklusiv turnering i Australien.

Även Hogans pensionerade rival, Ric Flair, 60, som stod för många minnesvärda duster mot Hogan, kommer att delta. Dessutom hänger lyxliraren Diamond Dallas Page och de snuskiga grabbarna The Nasty Boys med.

Det sägs att Hogan drar på sig sina tights för att hans skilsmässa varit allt för kostsam. Men troligen är det arrangörerna som är pådrivande. Likt modevärlden där supermodellerna från 90-talet frontar de största märkena är det brottarna från wrestlingens "golden years" som fortfarande har de starkaste varumärkena.

Hulk Hogan som gick från ringen till att bli en av de största amerikanska hjältarna i den mediala tidseran är nu mest känd som kändispappa till Brooke Hogan utåt men hans varumärke är fortfarande ovärderligt.

Även Ric Flair måste ses som en legendar som med sin avslutningsmtach förra året gjorde publicksuccé och sågs av 74 000 fans. Att Flair nu gör en "comeback" spelar inte ägarna av WWE i händerna.

Veterantoruen börjar den 24 november i Melbourne.

Trailern för Hogans comeback.

Klassisk match mellan Hogan och Rick Flair.

Skrivet av: