Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hulk Hogan wrestlade med frugans advokat

- 13/03/2009, 21:32 -

Det var som en wrestlingsmatch när advokaten attackerade Hulk Hogan i rätten.

Under en rättegången mellan Hulk Hogan och hans fru Linda Hogan hettade det till något otroligt när Lindas advokat började mucka. Han blev så upp i varv att han utmanade Hulk Hogan på en brottningsmatch. Då Hulk och Linda är tidigare dokusåpadeltagare fångades de givetvis av en kamera.

Det är vanligt i wrestling-matcher att motståndarna står och kaxar i en mick framför varandra genom och ger varandra diverse hot och attacker. Man skulle kunna tro att det här var direkt hämtat ur en wrestlingsshow när Lindas advokat Ray Rafool blev helt rasande på Hogan som uttalade sig under hans plädering. Advokaten började då skrika på wrestlarlegendaren som om det var en match.

"Ska du brotta med mig här? Kommer du undan kamerorna? Annars håll tyst." skrek advokaten,skriver Huffington Post.

"Det är en fri värld", svarade Hogan som direkt fick en till verbal snyting av advokaten. "Nej det är ingen fri värld. Det kallas professionalitet. Du är en skådespelare. Agera nu."

Och som en riktig bodyslam skrek advokaten "Hoppas att din son uppskattade din autograf", åsyftande Hogans jobbiga relation till den kriminella sonen.

"Tack din Hulkamaniac-broder." sa Hogan, nöjd med sina 225 000 dollar han vunnit.

Skrivet av: