Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Eminems oväntade önskan

- 26/11/2009, 11:48 -

Vill sitta i juryn för talangshowenX Factor med Dr Dre.

Eminem erbjuder lite oväntat sina tjänster till juryn i det brittiska talangshowen X Factor.

Han har framfört förslaget till Simon Cowell, som bossar över programmet.

Rapparen anser att de nuvarande jurymedlemmarna Cheryl Cole, Dannii Minogue och Louis Walsh, inte har tillräckligt med erfarenhet för jobbet.

– Jag vill inte vara respektlös mot den nuvarande juryn men man måste ha stjärnor i juryn som är kända över hela världen och har sålt massor av album. Juryn måste förbereda talangerna för hur det är där ute och hur mycket press de kommer att utsättas för, säger han.

Eminem säger att han garanterar att han hittar en sådan talang om han och hans producent Dr Dre får sitta i juryn.

–Det är så många vanliga talanger som tas fram i de här dokusåporna. Det är dags att ge de personer som förtjänar det en chans, säger Eminem och konstaterar:

–En hiphop-stjärna kommer aldrig att vinna en tävling som X Factor utan någon som mig i juryn.

Han säger att det finns massor av talangfulla hiphop-stjärnor som skulle döda för att slå igenom i Storbritannien men att de nuvarande domarna inte är kvalificerade nog för att hitta dem.

Eminem är dock lite osäker på om han har tid att vara heltidsdomare.

–Jag är inte säker på att jag har tid att göra det fullt ut men jag skulle kunna vara gästdomare, säger han till The Sun.

Skrivet av: