Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Han var en sexmissbrukare"

- 04/01/2009, 14:03 -

Exfrun till Mini-Me talar ut om B-kändisens sexmissbruk.

Mini-Me eller Verne Troyer som han egentligen heter har bevisat att storlek inte har någon betydelse. I alla fall om man ska tro exfrugan och playboymodellen Genevieve Gallen.

Den 81 centimeter långe B-kändisen var nämligen en riktig raket i sängen. Med lite kreativa ställningar, lite naket och en stol för att komma upp på sängen, var det bara att köra.

– Vi kunde ha sex upp till tio gånger på en dag. Vi höll på i 45 minuter och han bara fortsatte och fortsatte medan jag hade orgasm efter orgasm. Han var en sexmissbrukare. Då var han den andra mannen som jag någonsin hade legat med, berättar 36-åriga Genevieve Gallen enligt News of the World.

Paret träffades under en nyårsfest i Playboy-huset i Los Angeles. När Genevieve Gallen först kom hem till Verne Troyer kände hon sig som Alice i underlandet.

– Det var lite avtändande för allt var så litet, säger hon.

En känsla som bleknade när filmdvärgen skämde bort henne med smycken, kläder och dyra middagar. Första gången de gick till sängs var efter en romantisk middag på ett lyxhotell.

– Han var verkligen gullig och romantisk. Vi pratade och kysstes väldigt länge. Vi älskade tre gånger den natten. Men jag blev överraskad när jag såg honom naken för första gången. Jag hade väntat mig att han skulle vara bättre utrustad. Men Vernes kropp är proportionell så han var mindre än vad jag väntat mig, berättar Genevieve Gallen för News of The World.

Problemet var dock alkoholen. Mini-Me hade lätt för att fastna i saker enligt exfrun och alkoholen var en av de sakerna. Han kunde däcka när som helst var som helst.

– Kort efter att jag träffade honom drack han sig nästan till döds. Jag hörde att han var på sjukhus och när jag kom dit låg han i sängen täckt av spya och diarré.

Det var också alkoholen som gjorde att Verne Troyer skilde sig. En månad efter bröllopet började ekonomin krisa för filmstjärnan och han ville ut ur äktenskapet. Var han singel skulle han nämligen få delta i realityserien Big Brother. Något som gjorde Genevieve Gallen rasande och äcklad. Från att först ha vägrat gick hon med på skilsmässa. Nu vill hon varna Mini-Mes kollegor i Big Brother.

– Verne är den sötaste och mest omtänksamma person i världen när han är nykter. Men börjar han dricka kommer en helt annan sida fram. Han kan vara väldigt hetsig och lättretlig när han dricker. Han kommer att börja slå på varenda kvinna i huset om han är full, säger Genevieve Gallen enligt News of The World.

Storlek har ingen betydelse:

Skrivet av: