Adam Sandler är transvestit

- 22/12/2008, 16:50 -

Den kända komikern gillar att klä ut sig till fröken nattmössa.

Adam Sandler är mitt uppe med att äta karp när han går ut med en chockerande nyhet. Han brukar transa för sina barn.

– Jag gillar att klä ut mig till de karaktärer som jag läser om. Det är lite konstigt för min dotter älskar Disney-prinsessor. Du skulle bli förvånad över hur bra jag ser ut i en balklänning, säger Sandler till Exposay.

Döttrarna Saide, två år, och nyfödda Sunny älskar att se sin pappa som en judisk prinsessa. Adam Sandler som är kreativ ställer till det ibland.

– Jag håller i sagoboken och hittar på mina egna historier. Det slog tillbaka när mina döttrar började titta på filmerna och insåg att Askungen inte körde Nascar.

Sandler som själv är intellektuell uppskattade mest som ung när hans pappa läste ur encyclopedin för honom när han växte upp.

– Det tog pappa sju år tills han läst klart hela encyclopedin. Men det hjälpte mig att lära mig hur man somnar under lektionerna utan att läraren märkte. Min pappa brukade även läsa tidningen. Jag försökte det men Sadie ville alltid lösa korsordet innan mig så jag slutade, berättar Sandler för Exposay.

I sin nya film Bedtime Stories spelar Sadler mot Courtney Cox. Där är han en Piccolo på ett hotell som läser sagor för sina syskonbarn. Plötsligt börjar hans sagor bli sanna. Tänk om prinsessagorna blir verklighet.

Trailer för Bedtime Stories.

Adam Sandler klär ut sig till Operaman.

Skrivet av: